Sárközi Ákos megszólalt a Konyhafőnökről és a terveiről

De a közelgő Sztárboxról is beszélt.

Korábban mi is írtunk róla, hogy a Blikk információi szerint a sztárséf a csatorna döntése miatt távozik az RTL egyik legsikeresebb produkciójából, a Konyhafőnökből. Sárközi Ákos most az nlc.hu-nak adott interjút, ahol erről is beszélt.

az előzmények

Sárközi Ákos nélkül indul az RTL-en a Konyhafőnök

A Blikk információi szerint az RTL lecserélte a népszerű sztárséfet.

Lássuk!

 

Új utak, új kihívások

„A hír igaz, de többet erről nem mondhatok, és nem is szeretnék mondani.” – válaszolta Sárközi Ákos a Konyhafőnökkel kapcsolatos kérdésre. Arra azonban, hogy mi jön ezután, már bőbeszédűbben felelt:

„Most nem ez van a fókuszban. Ezt hozta az élet, de szerintem az nem egy közhely, hogy ha valami elmegy, mindig meg kell keresni az új utakat, új kihívásokat.”

Elmondása szerint mindig megtalálják az új feladatok:

„Az éttermi munkáim mellett hívnak kommunikációs előadásokra, kerekasztal-beszélgetésekre, vezetői továbbképzésekre, ami számomra séfként nagyon megtisztelő.”

És egy új, teljesen saját projekten is dolgozik, amiról egyelőre csak annyit árult el, hogy a művészetet és a gasztronómiát kapcsolja össze az élményvacsorákkal.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Konyhából a ringbe

Bár nem a Konyhafőnökben, de Sárközi Ákos továbbra is az RTL-en fog feltűnni, mégpedig a Sztárboxban, bár soha nem szerzett semmilyen harci tapasztalatot. Ennek ellenére örül az új élményeknek, tapasztalatoknak, és napi kétszer is eljár edzésre. Az étrendjén is változtatott:

„Év elején például három hónapig vegán étrendet követtem, de amikor elkezdődtek a kemény edzések, jelzett a testem, hogy húsra van szükségem. Bár energikusabb lettem, hallgattam rá, és el is hagytam a vegán étrendet.”

Attól azonban nem fél, hogy „beverik a képét”, mivel ez egy sport, amiben ez is benne van.

„47 évesen is lehet csúcsformába jönni”

– mondja.

 

(via nlc.hu)