Senki sem ismerte fel Gordon Ramsay-t, amikor kedves öregúrnak maszkírozva tesztelt éttermet

A káromkodós brit sztárszakács álruhában eszegetett az árvíz sújtotta Elliot Cityben az új műsora kedvéért.

Különkiadást kapott a dühös kirohanásairól ismert, brit tévészakács, Gordon Ramsay legújabb műsora, a Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back, amiben Ramsay az Egyesült Államokat keresztül-kasul beutazva nézett be a legkülönfélébb éttermekbe. A napokban adásba került, speciális epizódban műorrot, műráncokat, álszakállt és kamubajszot ragasztottak neki a sminkesek, a jelmezesek pedig csíkos nagypapakardigánt és kalapot adtak rá. Ramsay a végére teljesen úgy nézett ki, mint egy kedves, idős történészprofesszor, aki a kamerás stábjával arra kíváncsi, milyen pusztítást végeztek a 2016-os és a 2018-as árvizek a marylandi Ellicott City-ben, és hogyan építették újjá a várost azóta a lakosok.

Az álruha, no meg a helyi épületek és események iránti, őszintének tűnő érdeklődés olyan mesterien sikerült, hogy a kedélyesen eszegető Ramsay-t tényleg nem ismerte fel senki Ellicott Cityben, pedig két helytörténész órákon át kalauzolta őt a kamerák előtt. A sztárséfet vendégül látó étterem tulaja is csak akkor döbbent rá, ki jött be hozzájuk, amikor Ramsay az ebéd végén a teljes személyzetet behívatta a konyhából, és mindenki szeme láttára levette a gumiálarcát, pont mint valami Mission: Impossible-filmben!

Gordon Ramsay egyébként két másik olyan éttermet is meglátogatott az epizódban, amelyeknek az épületében komoly károkat okoztak a korábbi évek árvizei. A tévés séf nem titkolt célja az, hogy segítse ezeket a visszaesett forgalmú helyeket, amelyek a műsora segítségével ismét felkerülhetnek Amerika gasztronómiai térképére. (via The Independent)