Simon Kornél beszólt a zsűrinek, őket hibáztatja a kiesésért

A Sztárban sztár leszek versenyzője viszont mosolyogva fogadta a kiesést.

Szombat este elkezdődött a Dancing with the Stars 4. évada a TV2-n, Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna párosa pedig egyből búcsúzott is. A zsűritől is kevés pontot kaptak, majd a közönségszavazást is elbukták Eszenyi Enikő és Hegyes Berci párosával szemben.  Az Ördög Nórából, Juronics Tamásból és Szente Vajkból álló zsűri kifogása az volt, hogy kevés a konkrét táncmozdulat, és sok a történetmesélés, inkább színházi produkciónak tűnt a táncuk. Simon annyira zokon vette a döntést, hogy a műsor utáni beszélgetésben a zsűrit hibáztatta.

Más a trend, más szelek fújnak… nem akarom a zsűrire kenni, de ez szerintem baromira benézték, és egy másik mozit néztek. (…) Ez még kellemetlen, mint egy gyomorba rúgás.”

A vasárnap este folytatódott Sztárban sztár leszek versenyzője már sokkal jobban viselte a kiesést. Szentmártoni Norman azt a feladatot kapta, hogy bújjon bele Kozsó bőrébe, de nem járt sikerrel, és a mesterek sem díjazták a produkcióját. Végül bekerült a veszélyzónába, és búcsúznia kellett, Oláh Viviennel szemben maradt alul. Mosolyogva fogadta a döntést, szerinte kiderült, hogy nem neki való ez a műfaj, hiába van operettszínházi tapasztalata. Ettől még nagy élménynek élte meg a szereplést.

A mesterek pontszámai és a nézői szavazatok szerint Nagy Alexa lett a napi győztes, aki Billy Eilish egyik számát adta elő.