Sírva távozott a Next Top Model Hungary kiesett versenyzője

Két lánynak is ott kellett hagyni a műsort. Keveházi Lili nem viselte túl jól.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, március 17-én indult a TV2-n a Next Top Model Hungary, amely kritikusunk szerint „jól összerakott, a külső szemlélő számára szakmainak tűnő műsor”, amiből azonban a nézők javához csak a „húspiac” rész fog eljutni, és eltörölhetetlen lesz persze a kommentszekció véleménye is, miszerint „ez nem munka”.

 

Kritikánk a műsorról


Az első adás első kiesői után, ami még kvázi „kiszórás”-szerűen működött, a vasárnap esti második adásban afféle párharcként választották ki a zsűri tagjai két-két lányból a végül kiesőket.

Először Csordás Cintia és Polgári Léda álltak ki a színpadra, akik közül Cintia folytathatta a versenyt.


Léda méltósággal viselte a vereséget, és

pont a továbbjutó Cintia volt az, aki elsírta magát

– vélhetően idegességében, örömében és megkönnyebbülésében. Ahogy az azonban ebben a videóban látható, nem mindenki örült neki, hogy Cintia helyett Léda ment haza.


A második körben a zsűri az afrikai származású Naledi Ncube és Keveházi Lili közül választott kiesőt, és végül Lilit küldték haza, amit a 18 éves lány nagyon rosszul fogadott. Lili Keveházi Gábor balettművész lánya, így különösen rosszul érintette, hogy éppen amiatt a feladat, a táncolás miatt bukott el, amivel édesapjának akart bizonyítani.

„Apukám is megmondta, hogy botlábú vagyok”

– kesergett szegény lány könnyek között.


(via tv2play.hu)