Sosem találod ki, mi Tarantino új projektje

Mielőtt megrendezné a 10. filmjét és nyugdíjba vonulna, narrátori szerepet vállalt az Uber felemelkedéséről szóló, új tévésorozatban.

Quentin Tarantino eddig sem csinált titkot abból, hogy a tizedik saját rendezése után visszavonul a filmezéstől, hogy a „nyugdíjas éveiben” már csak könyvek és színdarabok írásával kelljen foglalkoznia. Azt azonban még nem tudni, hogy az 58 éves mozifenegyerek utolsó rendezése mi lesz (fontolgatta már, hogy egy saját korábbi film remake-je, de szóba került már egy vígjáték és a Kill Bill 3, sőt, egy Star Trek-folytatás is). Most viszont Tarantino váratlanul elszegődött egy új projekthez, ami sokkal hamarabb érkezik, mint vártuk, ráadásul a Kill Bill 1-2 sztárja, Uma Thurman is szerepel benne.

Forrás: Michael Tran / FilmMagic / Getty Images

 

Tarantino ugyanis a narrátora a Showtime új antológiasorozatának, ami a Super Pumped: The Battle for Uber címet viseli, és az idehaza is ismert (és eléggé ellehetetlenített), népszerű nemzetközi közösségi taxis cég, az Uber felemelkedését mutatja be.

A sorozat Mike Isaac bestseller könyve alapján készült, Joseph Gordon-Levitt alakítja benne az Uber vezérigazgatóját, Uma Thurman pedig Arianna Huffingtont, a The Huffington Post alapítóját. A Deadline magazin értesülései szerint Tarantino csak az első évad narrátora lesz. A rendező egyébként már a korábbi filmjeiben, a Volt egyszer egy... Hollywoodban és az Aljas nyolcasban is volt narrátor.

A Super Pumped: The Battle for Uber az Egyesült Államokban vasárnap, február 27-én debütál a Showtime csatornán. Érdekesség, hogy még nem is ismertek a nézettségi adatok, de máris berendelték a széria második évadát. (via Independent)