Survivor: beindult a mocskos játék

Volt minden a túlélőreality kedd esti adásában: rosszullét, taktikázás, egymásnak feszülés és sok-sok dráma.

Az RTL hétfőn indult műsorában kedd este egyebek mellett azt láthattuk, hogy az ezúttal a Generációk harca alcímet viselő vetélkedőben két csapat, az ifjú titánok Buhawi nevet viselő törzse és a Jarakay, azaz a veteránok összefogtak a harmincasokból álló Karagatan ellen, és az egyik megmérettetés előtt kiejtették a szóban forgó játékból a legerősebb emberüket.



 

 

De a csapatokon belül is nő a feszültség,

hiszen van a játékban egy szétválasztott szerelmespár, akik más-más csapatokba kerültek, Bodnár Gergő pedig azt szerette volna, hogy szerelme, Czupek Nóra törzse nyerje meg a tűzgyújtót, így mindent megtett, hogy megnehezítse saját csapattársai munkáját a játékban.



 


Egy másik játék során pedig a taktikázás ütött vissza, mivel a Jarakay amiatt, hogy a későbbiekben kipihentek legyenek, inkább eldobták a 100 kilós faltörő kost, amit tartaniuk kellett – a döntéssel viszont nem mindenki értett egyet.

Hamarosan ráadásul az okozott további feszültséget, hogy a műsorvezető, az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Joe feltárta előttük: büntetés vár rájuk előző napi kihágásukért.

 


Az idegek harca mellett természetesen kőkemény fizikai megpróbáltatásokat is ki kellett állniuk a versenyzőknek. Ennek következtében Pusztai Zsombor az egyik játék végén annyira rosszul lett, hogy orvost kellett hívni hozzá kiszáradás és napszúrás miatt, Korábián Tamás majdnem feladta, Zümi pedig az egész testét lehorzsolta egy több részből álló akadálypályán, ahol szerencsétlen túlélők bambuszok alá szorultak.

De a szerdai nap sem lesz könnyebb a számukra: ahogy az a fenti előzetesből kiderül, újabb két játékos fog összeesni a kimerültségtől.


(via rtl.hu)

 

Ismerd meg még jobban a játékosokat!

Ők is a túlélésért küzdenek az idei Survivorben

Október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en visszatér a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja, a Survivor, ami a mostani évadban a Generációk harca alcímet kapta.

Tovább