Szanaszét gyalázzák a Spinédzsereket is

A filmes rebooton kívül sorozatverzió is készül a kilencvenes évek kultikus tiniromkomjából, Alicia Silverstone és Paul Rudd első nagy sikeréből.

Majdnem pontosan egy éve számoltunk be róla, hogy a Paramount stúdió remake-et készít a lazán Jane Austen Emma című regényén alapuló Spinédzserekből, Marquita Robinson forgatókönyvíró (Új csaj), producerként pedig a Girls Tripet író Tracy Oliver részvételével.

A legújabb hírek szerint ezenkívül még egy bőrt le akarnak húzni a kilencvenes évek népszerű tinifilmjéről, hiszen a CBS TV Studios berkeiben állítólag már készül az újabb sorozatverzió – a Spinédzserek alapján ugyanis már forgattak egy szériát, ami 1996-ban, egy évvel a film bemutatása után indult, és három évadon át futott.

Az új sorozatban az lesz a csavar, hogy kortárs krimi köntösben tárja a nézők elé kedvenceink kalandjait. A cselekmény ugyanis állítólag az eredeti főhősnő, Cher eltűnése körül bonyolódik majd, és azt meséli el, hogy a lány legjobb barátnője, Dionne megpróbálja kitölteni az általa hagyott űrt a népszerűségi „versenyben”, ezzel párhuzamosan pedig persze próbálja fel is kutatni Chert.

Sajtóértesülések szerint a legújabb Spinédzserek olyan lesz, mintha a Bajos csajok találkozna a Riverdale-lel és egy Lizzo-videóval, mindez 2020-ban, egy tipikus Los Angeles-i középiskolában. A forgatókönyvet a Will és Grace reboot és a Matt LeBlanc-féle Jóapátok című sorozatok révén ismert Jordan Reddout és Gus Hickey írják, mást még nem tudni a résztvevőkről.


(via Rolling Stone)