Szerencsekerék: bitang nehéz volt a feladvány, Kasza Tibi is beleizzadt

A játékos leblokkolt, és a műsorvezető is csak tudta, de nem sejtette, mi lehet a jó válasz.

A szerencse forgandó, tartja a mondás, és ez bizony hatványozottan igaz a TV2-n továbbra is minden hétköznap jelentkező Szerencsekerékre. Mert amíg a hétfői játékos úgy kivágta a megfejtést a végjátékban, hogy öröm volt nézni, addig a kedden fináléba jutó Nórinak igencsak meggyűlt a baja a feladvánnyal.

Szerencsekerék: úgy kivágta a megfejtést a játékos, hogy öröm volt nézni

A sztárjátékos Sáfrány Emese nem nyert semmit, de egy olyan titkot árult el Kasza Tibinek és a nézőknek, amiről még soha korábban nem beszélt a médiában!

Tovább

 

Sajnos egy ilyen vetélkedőben, mint a Szerencsekerék, benne van a pakliban, hogy valaki a fődíjért folyó játékban pár másodperc alatt megoldható feladványt kap, más viszont olyan nehezet, ami még a műsorvezetőn, Kasza Tibin is kifog néha. Nóri próbálkozott azért derekasan, de sajnos a _ARAN___S __KA láttán csak ilyen vicces dolgok jutottak eszébe:

Narancsos... móka... barackos... cica...

A megfejtés egyébként a varangyos béka volt, akit meg kell csókolni, hogy királyfivá változzon – erre utalt volna felül az Ez a pasi mesés! felirat.

Szerencsekerék „celebjátékosa” ezúttal az ismert zenész, Busa Pista volt, aki nem nyert ugyan semmit, de az adásban elárulta:

jövőre nagy dobásra készül a zenekarával, az Irie Maffia ugyanis már a 20. születésnapját fogja ünnepelni!

 

(via tv2play.hu)