Szerencsekerék: úgy kivágta a megfejtést a játékos, hogy öröm volt nézni

A sztárjátékos Sáfrány Emese nem nyert semmit, de egy olyan titkot árult el Kasza Tibinek és a nézőknek, amiről még soha korábban nem beszélt a médiában!

A TV2-n továbbra is futó Szerencsekerék legutóbbi adásában ezúttal nem volt ordas nagy helyesírási hiba a milliókat érő megfejtésben, és a fináléba bekerülő játékos sem fagyott le – épp ellenkezőleg: mesés összeggel távozgatott a stúdióból a játék végén! 

Szerencsekerék: ordas nagy helyesírási hiba volt a 6,5 milliót érő megfejtésben

Attila olyan jól tippelte meg a betűket a fináléban, hogy csak fel kellett olvasnia, mi van a táblára írva – hibásan!

Tovább

 

A végjátékban Tibi teljesen meghatódott, és „kiugrott a szíve” amikor kiderült, hogy 3.475.000 forintot ért a jó megfejtése (erdei bölcs = tapasztalt vén róka). E mellé jött még a Szerencselány, Sydney van den Bosch borítékja, amiben 500.000 forint lapult, így Tibi végül

közel 4 millió forinttal a zsebében távozhatott a Szerencsekerék stúdiójából!

 

Szerencsekerékben már megszokott „celebjátékos” egyébként ezúttal Sáfrány Emese (pornószínésznői pályafutása alatt használt művésznevén: Aleska Diamond) volt. Az ismert fotómodell, légtornász és reality-szereplő

egy olyan titkot árult el Kasza Tibinek és a többieknek, amiről még soha nem beszélt a médiában!

A sztori röviden (azon ugyanis még Kasza Tibi is élcelődött, hogy a műsorban mindez igen hosszasan lett kifejtve): Sáfrány Emese Komlón felnőve erős tájszólással beszélt, ezért amikor felkapta a média, beszédtechnika órákat vett.

(via tv2play.hu)