Szerencsekerék: elképesztően nehéz feladványt fejtett meg Maksa Zoltán

7,4 milliót nyert az ismert humorista: a lánya egyetemi tanulmányaira és egy alapítvány támogatására fogja elkölteni a mesés összeget.

Új év, újabb sztárvendégek a Szerencsekerékben! A TV2 népszerű napi vetélkedőjében ezúttal a '90-es évek nagy nevettetője, Maksa Zoltán mutatta meg, hogy nemcsak a fapofával előadott híradóparódiák nagymestere, de a kevés jó betűt tartalmazó, nehéz feladványok megfejtésében is jó.

Ember legyen a talpán, aki ennyiből kitalálta volna, mi is az a „budai romantika” – Maksa viszont nem blokkolt le, hanem hangosan elkezdte sorolni a romantikus andalgásra alkalmas fővárosi helyszíneket, és végül beletrafált,

így a fináléban összesen 7.415.000 forintot vihetett haza. Még a máskor mindig pörgő nyelvű házigazda, Kasza Tibi is úgy meglepődött a sikeres megfejtésen, hogy pár pillanatig alig találta a szavakat. Érdemes visszanézni!

 

Maksa azt is elmondta az adásban, hogy a nyereményt részben az alapítványa fogja megkapni (ez minden bizonnyal a Vércsepp a vérellátásért Alapítvány), részben pedig a lánya külföldi továbbtanulását fogja belőle finanszírozni.

Az ismert humorista egyébként saját bevallása szerint soha nem nyert még semmit, a lottón megjátszott számai is 30 éve mindig a nyertes számok mellettiek...

Természetesen a nagy nevettető a stúdióban is eldurrogtatott néhányat a rá jellemző fanyar humorbombákból. A reklámszünetben például ilyen kamuhirdetésekkel szórakoztatta a többi játékost és Kasza Tibit:

Tusolás után a bőröm gyakran kiszáradt, lehámlott. De most megvan az igazi megoldás: többé nem tusolok!

(via TV2.hu)