Szerencsekerék: talán sosem történt még ennyire bosszantó bukta

Szendy Lilla kajakozónak csak félig sikerült kitalálnia a feladványt a vetélkedő kedd esti, sportolókat szerepeltető adásában.

A Lilinek becézett kajakos pedig egy darabig elég szerencsés volt, mivel úgy jutott be a végjátékba, hogy Verrasztó Dávid úszó cserét forgatott, és vele cserélte el a millióit – azzal a feltétellel, hogy amennyiben a lány nyer, kárpótlásként Dávidnak adja egyik garantált nyereményét, egy wellness hétvégét.

A döntő feladványa ezt követően egy meglehetősen hosszú és összetett (kötőjeles) szó volt, azzal a definícióval, hogy

„tényleg forró nadrág”

– és Lilinek sikerült is elég sok megfelelő betűt kitalálnia hozzá, de valahogy nem ugrott be neki a helyes megfejtés.

Eddig nem is lenne olyan zavaró a történet, hiszen van olyan, hogy valaki nem tud megoldani egy feladványt, és annyira azért nem volt egyszerű a megfejtés, hogy kínos legyen a versenyző hibája. Ám az utolsó másodpercekben Lili megfejtette a szó első felét, azt, hogy ’tűzoltó’,

a befejezés azonban végtelenül bosszantó módon sehogy sem ment neki.


Ami pedig még ennél is bosszantóbb, az az elbukott összeg, hiszen a kajakos lány összesen nem kevesebb mint 3 millió 956 ezer 250 forintot hagyott ott Kasza Tibiéknél. Cserébe olyan tárgynyereményekkel vigasztalódhatott, mint például egy trambulinos edzőszett, egy 150 ezer forintos ruhavásárlási utalvány

–  na meg persze az említett wellness utazás, amit így szegény Verrasztó Dávid nem kapott meg Lilitől a cseréért cserébe.


(via tv2play.hu)