Sztárbox: Varga Viktoréknak fogalmuk sem volt a bokszolásról, végig ölelgették egymást a ringben

A Sztárbox 3. adása is tartogatott meglepetéseket és szürreális pillanatokat.

Vasárnap este lement az RTL-en a Sztárbox idei évadának 3. adása is. Most a női versenyzőket nélkülöznünk kellett, ugyanis a héten csak férfiak szálltak ringbe. Először Varga Viktor és Dóra Béla mérkőzését láthattuk  férfi könnyűsúlyban, aminek nem sok köze volt a szabályos bokszhoz.

Varga Viktorék inkább csak ölelkeztek

A bunyó rendkívül szabálytalanra sikeredett mindkét fél részéről, de érdekességnek és újdonságnak mondható el, hogy a Sztárbox története során először hirdettek döntetlent a pontozók. 

A balhé annyira eldurvult, hogy a bírónak egy ponton le kellett állítania a mérkőzést, és emlékeztetni a két sztárbokszost, hogy mit is kellene csinálniuk pontosan.

Valódi küzdelmet továbbra sem láthattak igazán a nézők, inkább csak azt, ahogy az énekes és a színész ölelgetik egymást. Végül a döntetlen hirdetése után a pontozók úgy döntöttek, hogy Varga Viktor menetelhet tovább a következő fordulóba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Varga Viktor nyilatkozott a mérkőzés után, és elmondása szerint undorodott attól, hogy Dóra Béla folyamatosan ölelgette.

Forrás: RTL

Király Petinek esélye sem volt Pulai Imre ellen férfi nehézsúlyban

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja mindent beleadott, hogy az olimpiai bajnok Pulai Imrét megfogja, de esélye sem volt ellene. Király Peti már az első menetben komoly orrsérülést szenvedett, de itt még tartotta magát. 

Végül a sok-sok ütés után a bíró a harmadik menetben úgy döntött, hogy Király Peti képtelen folytatni a  mérkőzést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Az 56 éves magyar kenus a műsorban elárulta, hogy 3 hónapja bokszol, de azóta minden egyes nap az élete része volt a kesztyűzés. A győzelme után pedig azt mondta, hogy sikerült megmutatnia, nem csak a húszéveseké a világ”.

Király Peti sok sérüléssel hagyta el a ringet, ömlött az orrából a vér, de az egyik szeme fölött is felszakadt a bőre. 

Forrás: RTL

Törőcsik Dani és Veréb Tamás mérkőzése nem volt meglepetés

A Sztárbox legutóbbi adásában is bemutatták a mérkőzések előtt, hogy a nézők mit gondolnak, szerintük kik fognak győzedelmeskedni. Az emberek több mint 80 százaléka úgy ítélte meg, hogy a tetoválóművész fog továbbjutni a következő fordulóba, és ez tényleg így is lett.

A színész és az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője is nagyon ügyesen bokszolt, de emellett technikailag is trükkösek voltak. A második menetben Veréb Tamás is egy hatalmas ütéssel indított, ám a végén Törőcsik Daninak sikerült megcsípnie őt, így a színészre rá is kellett számolni, hogy tudja-e folytatni a meccset.

Hasonló jelenet játszódott le a harmadik menetben, ám ekkor már Veréb Tamás jelezte, hogy képtelen folytatni a mérkőzést, így technikai KO-val Törőcsik Dani győzedelmeskedett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Mindketten nagyon sportszerűek voltak, és a mérkőzés után Törőcsik Dani is méltatta az ellenfelét, és köszönetet mondott neki.

Nagyon hálás vagyok, hogy így felkészült, mert én ilyen meccset szerettem volna vívni

– mondta a tetoválóművész.

Veréb Tamás pedig elárulta, hogy néhány napja eltört az orra, így sérülten indult neki a vasárnapi mérkőzésnek, de ezt esze ágában sem volt bárkinek elmondani az eredményhirdetés előtt. 

Igenis, ki kell állni az erősebb és ügyesebb ellenfél ellen, és férfiasan küzdeni ” 

 – magyarázta a színész.

Forrás: RTL