Sztrippermúltjáról mesélt Javier Bardem

Első fellépésére az édesanyja és a nővére is elkísérte, olyan ideges volt – mondta el az 53 éves spanyol színész a The Ellen DeGeneres Show-ban.

Bardem a talkshow március 9-i adásának volt a vendége, ahol a műsorvezető először az ő és felesége, Penélope Cruz Oscar-jelöléseiről és -díjairól beszéltette (mindketten ugyanannyi, szám szerint négy jelöléssel és egy díjjal büszkélkedhetnek), de csakhamar rátértek arra, hogy a színész egykor sztriptíztáncosként dolgozott.

A sztár elmesélte, hogy – amikor még csak húszéves volt – épp egy diszkóban ünnepelték az egyik barátja közelgő esküvőjét, és ő volt az, aki előugrott a menyasszonynak szánt tortából, ami nagyon megtetszett a klub tulajdonosának. „Épp megint előadtam a számom a táncparketten, amikor odajött, és megkérdezte, hogy

elő tudnám-e ezt adni minden pénteken. Én meg azt mondtam, hogy »hát persze«, mivel részeg voltam”

– számolt be róla viccesen Bardem.


Így történt, hogy a diszkó felvette sztrippernek a későbbi színészt, akinek már a következő pénteken bizonyítania kellett a nagyközönség előtt is – ami miatt annyira ideges volt, hogy erkölcsi támogatást kellett kérnie, méghozzá nem mástól, mint saját nővérétől és édesanyjától.

„Olyan ideges voltam, hogy felhívtam az anyukámat és a nővéremet, hogy kísérjenek el”

– folytatta a sztorit a sztár.

„Aztán a végén nem is volt ott senki. Mármint talán olyan három ember lehetett az egész helyen. Így is nagyon kínos volt, de hősiesen megcsináltam! Végül is előadóművész vagyok, ez a munkám” – zárta a vicces történetet Javier Bardem, aki (ahogy azt Ellen DeGeneres is felvetette) új, Oscar-jelölt szerepében, Az élet Ricardóéknál című életrajzi film Desi Arnazaként is (kritikánk a filmről itt olvasható) sokat táncol, ha le nem is vetkőzik...


(via Independent)