Tévésorozatot csinálnak a botrányos Trump-könyvből

A könyvből, ami az amerikai elnököt egy idiótának írja le, és aminek a megjelenését maga Trump is mindenáron meg akarta akadályozni, most sorozat készül.

A Fire and Fury: Inside the Trump White House (Tűz és düh – Trump a Fehér Házban) című könyvet Michael Wolff újságíró írta Trump első évéről a Fehér Házban, és olyan információkat oszt meg benne az amerikai elnökről, mint hogy napja nagy részét tévézéssel tölti, betegesen fél attól, hogy megmérgezik, ezért is eszik állandóan gyorséttermi kaját.

Forrás: wikipedia

 

A könyvben arról is olvasni lehet, hogy Trumpékat teljesen felkészületlenül érte, hogy megválasztották elnöknek, és neki valamint stábjának sem volt fogalma, hogy hogyan is kell kormányozni egy országot. A könyv az Egyesül Államokban bombasiker, az első héten bestseller lett, és 700.000 példányt adtak el belőle. Magyarországon egyébként március 29-én jelenik meg.


A film- illetve televíziós jogokat az Endeavor Content nevű cég vásárolta meg, és tévésorozatot tervez az anyagból, Wolff pedig a széria executive producere lesz. Nem meglepő, hogy ilyen hamar lecsaptak a megfilmesítési jogokra, hiszen a könyv az év egyik legnagyobb kiadói szenzációja, és már 32 ország vette a jogokat, amivel az egész világon az egyik legjobban fogyó könyv lett.

via looper.com