Több Cápa is távozhat a Cápák közöttből

Valószínűleg új Cápák jönnek az RTL üzleti show-jába.

Miként azt tegnap megírtuk, Tomán Szabina távozik a Cápák közt című műsorból. Döntését a közösségi médiában indokolta:

„Elképesztő tempóban éltem az elmúlt években. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb közeg az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja.”

Ám nem ő az egyetlen befektető, aki távozik a műsorból: a Blikk információi szerint

Balogh Péter és Lakatos István helyére is új, fiatalabb arcokat keresnek.

Balogh a kezdetektől részt vett az RTL üzleti show-jában, Lakatos pedig a harmadik évadban csatlakozott a műsorhoz. Ám most úgy néz ki, hogy a 2024-ben induló hatodik szériába már egyikük sem tér vissza. A régiek közül csak Balogh Levente és Moldován András marad.

Bár az RTL még nem adott ki hivatalos információt, a Blikk informátora szerint már zajlik az új, fiatal befektetők castingja:

„Szabina helyére már találtak egy igen sikeres üzletasszonyt, ám szeretnék a műsor készítői ebben a produkcióban is érvényesíteni az RTL koncepcióját: fiatalítanák a csapatot, ezzel nyitva a fiatalabb nézők felé. Két olyan férfi vállalkozót keresnek, akik ifjú koruk ellenére már komoly sikereket tudhatnak maguk mögött, és akiknek a munkásságát sokan követik.”

Felvetődött Csoknyay Zoltán neve, aki a Hooded Staff divatmárka tulajdonosa, ami igen népszerű a fiatalok körében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zoltan Csoknyay IV. (@zoltancsoknyay) által megosztott bejegyzés

A másik név, aki talán Cápa lesz a hatodik évadban Pachert Balázs, aki az előző szezonban már szerepelt, és Balogh Levente, valamint Moldován András is megjegyezte, hogy pár év múlva talán köztük fog ülni. Pachert már évek óta sikeresen viszi a Balázs Kicks nevű webshopját és boltját, ahol cipőket forgalmaz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?? (@pachert_balazs) által megosztott bejegyzés

(via Blikk)