Tragikus véletlen okozta a Bír-lak sztárjának halálát

A január 9-én 65 évesen elhunyt Bob Saget halálának okát a családja hozta nyilvánosságra. A komikust még mindig sokan gyászolják.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a színész-stand up komikust egy floridai hotelszobában találták meg eszméletlen állapotban, miután előző éjjel Jacksonville-ben volt fellépése. A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni, ezért a helyszínen halottnak nyilvánították. A helyi seriffiroda azonnal kizárta mind az idegenkezűség, mind a droghasználat esélyét, de akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi okozta Saget halálát.

Bob Saget 2009-ben "tévés" lányaival, Mary Kate és Ashley Olsennel. Forrás: Shawn Ehlers / WireImage for Scleroderma Research Foundation / Getty Images


Mi azt gyanítottuk, hogy a komikus szíve sajnos nem bírta a feszített tempót és a turnéval járó hajtást – de most kiderült, hogy nem volt igazunk. Saget családja ugyanis egy friss közleményben nyilvánosságra hozta, hogy a hatóságok megállapították a komikus halálának okát.

„Arra jutottak, hogy véletlenül beütötte a fejét valamibe, de azt gondolta, semmiség, és lefeküdt aludni”

– olvasható a nyilatkozatban.

Saget akkor lett világszerte ismert, amikor 1987 és 1995 között eljátszotta a felesége halála után négy lányát egyedül – illetve bolondos barátjával és nőcsábász sógorával – nevelő egyedülálló apát, Danny Tannert a nálunk is népszerű Bír-lak című sitcomban. Saget ezután játszott a széria 2016-os netflixes folytatásában/spin-offjában, a Még mindig Bír-lakban is, ezenkívül 1989 és 1997 között ő volt az Amerika legviccesebb házi videói házigazdája, továbbá az Így jártam anyátokkal című sitcom narrátora.


Halála után olyan kolllégái emlékeztek meg róla, mint Kat Dennings, Josh Radnor, Patton Oswalt, Jim Carrey, Tim Allen, Danny DeVito, Billy Crystal, Whoopi Goldberg, Judd Apatow, Viola Davis, ahogy természetesen Bír-lak-beli partnerei, John Stamos és Candace Cameron Bure is. A család most azt is bejelentette, hogy azóta is árad feléjük a szeretet a rajongóktól. „Azokban a hetekben, mióta Bob elment,

eláraszt minket a rajongók felől érkező hihetetlen mennyiségű szeretet,

ami nagyon sokat jelent nekünk, és örökké hálásak leszünk érte” – szerepel a gyászoló özvegy, Kelly Rizzo és Bob Sagettel közös gyerekei, Aubrey, Jennifer Belle és Lara Melanie közleményében.


(via NME)