Úgy izgult a Szerencsekerék játékosa, hogy a bébikönnyű feladvány se ment neki

Bukta az autót és a milliókat, Kasza Tibi szíve pedig a kamerák előtt szakadt meg.

Alig telt el pár nap Alekosz prosztó ámokfutása után, máris újabb drámai pillanatok szemtanúi lehettek a Szerencsekerék nézői: a TV2 népszerű vetélkedőjének legutóbbi adásának végjátékában ugyanis annyira túlizgulta a dolgot az amúgy végig nagyon ügyesen szereplő Kriszti, hogy végül

bukta a közel 3 milliós nyereményét, sőt, az autót is!

Pedig a játékos előzetesen szinte minden betűt kitalált a „tejeskávé két cukorral” feladványból, de valahogy annyira lefagyott a nagy fináléban, hogy a „temesvári”-tól az „abrakadabrá”-ig mindent elhadart, csak épp a jó megoldást nem... A szívfájdító jelenetre az amúgy kávé helyett is tréfarépát fogyasztó Kasza Tibi sem tudott semmi vicceset mondani, inkább csak megrendülten átölelte Krisztit.

 

 

Kasza Tibi egyébként más alkalommal is annyira szétolvadt Krisztitől, hogy nem nagyon jutott eszébe semmiféle gunyoros megjegyzés, csak az, hogy

Az, persze... Kicsikém... Édesem, de cuki vagy...

A műsorvezető ugyanis már a fejét fogta, annyira nem ment a játékosnak a szájról olvasós magánhangzószerzés, a „derékszög”-et ugyanis úgy dekódolta, hogy „teniszlabda”, a pótvizsgá-ra pedig rávágta, hogy „kiscica”.

 

 

Kasza Tibi a játék egy pontján egyébként szinte sokkot kapott és lábon hordott ki egy infarktust, amikor meglátta, mi az egyik feladvány megfejtése (amit egyébként a sztárjátékosnak meghívott Jellinek Tina, a zenész Emilio felesége, a Drága családom - Az Emillio Família című reality sztárja kiválóan tudott):

TÖKI POMPOS?!? Oké, álljon meg a világ forgása... EZ MI A BÚBÁNAT?!?

 

És ha már Jellinek Tina: a sztárvendég stúdióba érkezésekor igen látványos baki szemtanúi lehettek a tévénézők. Jellinek ugyanis köszönt (volna) a szokás szerint 200 százalékon pörgő műsorvezetőnek, de az utolsó pillanatban végül olyan látványosan slisszolt el az ölelést és puszilkodást váró Kasza Tibi mellett, hogy azt az Orosházi Libamájkonzerv-reklám lovagja is megirigyelhette volna! A hoppon maradt műsorvezető köpni-nyelni nem tudott, csak ennyi buggyant ki belőle:

Én éltem már át néhány kellemetlen szituációt életemben, de ez eddig a csúcs! Életemben ilyet nem égtem még tévében!