Új szereplő érkezett a Keresztanyuba

A színésznőt az egész ország imádja – eddig csak a hangját hallhattuk az RTL Klub sorozatában, de most végre személyesen is megjelent.

Akik rendszeresen követik a szériát, biztos jól emlékeznek rá, hogy a második évadban Pogány Judit volt az, aki a szórólapokban szereplő szövevényes történeteket szőtte a határ menti lakók életéről. A Keresztanyu hétfői részében viszont az általa alakított Abigél személyesen is bekopogtatott Róza mamához, a csempészmaffia vezetőjéhez, akit Molnár Piroska játszik.


És akinek tetszett Pogány Judit karakterének felbukkanása, kedden is örülhet, hiszen Abigél a február 22-én adásba kerülő epizódban is elemében lesz – legalábbis a csatorna által nyilvánosságra hozott előzetes tanúsága szerint.

„Egyetlen valamirevaló nő sem veszi magát komolyan ebben a hacukában”

– vágja az idős asszony a Ganxsta Zolee által megformált Damil szemébe, aki nem marad adós a válasszal.




Pogány Judit egyébként nem először szerepel az RTL Klub berkeiben készült sorozatban: legutóbb A Tanár negyedik évadában láthattuk egy kiemelt epizódszerepben. Aki a moziban szeretne találkozni vele, Az unoka című, az Oscar-díjas Deák Kristóf által rendezett bosszúthrillerben nézheti meg; színházrajongók pedig az Örkény több darabjában is láthatják.


(via promotions.hu, RTL Klub Sajtó)