Újabb részlet derült ki Bob Saget halálával kapcsolatban

Állítólag „poszt-covid szindrómától” szenvedett, és már a jacksonville-i stand-up fellépése előtt sem érezte jól magát. Másnap koponyatörés okozta a halálát, valószínűleg elesett az orlandói szállodai szobájában.

Már közel három hónap eltelt Bob Saget váratlan januári halála óta, de néhány részlet még a mai napig homályos a tragikus hírrel kapcsolatban. Annyi biztos, hogy január 9-én reggel holtan találták orlandói hotelszobájában, miután előző nap egy stand-up fellépése volt  Jacksonville-ben. A boncolás többszörös koponyatörést állapított meg, vagyis alighanem véletlenül beütötte a fejét valamibe, de azt gondolta, semmiség, és lefeküdt aludni. Az egyik teória szerint hanyatt esett a fürdőszoba márványpadlóján, és elveszítette az eszméletét, majd amikor magához tért, befeküdt az ágyába, és végül ott érte a halál. Más spekulációk szerint nem kizárt, hogy a komikus szíve 65 évesen már nem bírta az országos stand-up turnéval járó feszített tempót és hajtást.

Bob Saget 2009-ben a Bír-lak-béli „lányaival”, Mary Kate Olsennel és Ashley Olsennel (forrás: Shawn Ehlers / WireImage for Scleroderma Research Foundation / Getty Images)

 

A Bír-lak tévésorozat világszerte kedvelt sztárjának tragédiájával kapcsolatban azonban a napokban egy fontos részlet járta be a világsajtót. A Page Six birtokába jutott ugyanis egy hangfelvétel, amelyen Rosali Cocci (egy tehetségeket menedzselő ügynök, aki ugyanabban az orlandói szállodában volt, ahol Bob Saget meghalt) nyíltan beszélt a színész halála éjszakájáról. Szerinte Saget egy ideje egészségügyi problémákkal küszködött, ami valószínűleg „poszt-covid szindróma” volt, vagyis a színész a koronavírus-fertőzés hosszú távú hatásaitól szenvedett (a boncolás során ugyanis pozitív lett a vírustesztje).

Hallottam, hogy azt mondta: »Nem érzem jól magam, de készen állok a műsorra. Ezért csinálom ezt.« Úgy tűnt, hogy túlbecsüli a képességeit. Azt mondta, hogy a hallása nem jó, és ez aznap este is így volt, mert arra kérte a hangmérnököket, hogy hangosítsanak fel mindent.

Rosali Cocci arról is beszélt, hogy Saget azt mondta, „fáj a torka”, és „örül, hogy van nála színpadra való gyógycukorka”. De megnyugtatott mindenkit, hogy „minden oké”, majd végigviccelődte a kétórás, utolsónak bizonyuló fellépését.

Nem izzadt, nem hagyott ki egyetlen magas labdát sem, nem volt kásás a hangja. Nagyon energikus volt.

(via Uproxx)