Újabb sztár lépett vissza a Sztárboxtól

Henry Kettner számára véget ért a Sztárbox.

Szeptember elsején tér vissza az RTL képernyőjére a tavaly váratlanul nagy sikert aratott Sztárbox, a bejelentett menetrend azonban felborult. Augusztus elején derült ki, hogy Pápai Joci egy vállsérülés miatt mégsem tudja vállalni a küzdelmet, így helyette Szecsey Valter száll majd ringbe Danny Blue ellen. Most pedig a youtuber Henry Kettner jelentette be, hogy számára véget ért a Sztárbox.

Az okokról az Instagram-oldalán ezt mondta:

„Lesérültem. Sajnos, nem tudok ringbe szállni az idei Sztárboxban. Mindent beáldoztam, hogy ringbe lépjek, hogy az a 4×2 perc olyan legyen, amilyennek megálmodtam. A hajrában, az utolsó 1-2 hétben elkezdett fájni a bal vállam, a pihentetés mellett döntöttünk az edzőmmel. Ez sem segített, sőt, a pihenő alatt rosszabb lett a kezem, elkezdett kisugározni az ujjaimba. Sok vizsgálaton voltam: MRI, ultrahang stb. Kiderült, sérvem van. Három csigolyámon is.”

Kettner a videóban elárulta azt is, hogy fél éven át szinte minden nap edzett a gálára, sőt már akkor elkezdte az edzést, amikor még csak pletykaszinten merült fel a neve, így aztán érthető a csalódottsága. Az RTL Fókusznak elmondta, hogy egyelőre nem tudni, mekkora a baj, de abban reménykedik, hogy műtétre nem kerül majd sor. Ami biztos, hogy nézőként ott lesz a gálán.

 

Hogy helyette ki fog ringbe szállni Naszály Sándor egykori teniszező ellen, azt egyelőre nem tudni.

Via: Blikk