Újra együtt a Melrose Place sztárjai

Egy közel másfél órás élő YouTube műsorban trombitáltak össze az egykori csapatból nem kevesebb mint tíz színészt. Találkozz újra Allisonnal, Jake-kel, Amandával és a többiekkel!

A Stars in the House című YouTube sorozatot a Seth Rudetsky – James Wesley művészházaspár indította, és ők egyúttal a műsorvezetők is. A karantén ideje alatt élő, majd visszanézhető talkshow-ikban beszélgettek már A dumagép, a Glee, a Született feleségek, a Taxi vagy A nyomorultak című musical Broadway előadásának a sztárjaival.

A házigazdák kezdeményezésükkel az Actors Fund nevű alapítványnak való adakozásra buzdítják a nézőket. A szervezet azokat a színészeket és a szórakoztatóipar egyéb dolgozóit támogatja, akik most a koronavírus miatt elvesztették a munkájukat. A nézők a támogatáson kívül kérdezhetnek is a műsor szereplőitől, azaz egykori kedvenceiktől.

A legutóbbi, keddi adásban Wesley-ék az 1992 és 1999 között futott szappanopera, a Melrose Place csapatát trombitálták össze, és szűk másfél órán át beszélgettek velük. Ott volt (váltásban, hogy ne kelljen egyszerre tíz videochatablakot néznünk) Marcia Cross (Kimberly), Daphne Zuniga (Jo), Courtney Thorne-Smith (Allison), Thomas Calabro (Michael), Grant Show (Jake), Andrew Shue (Billy), a Doug Savant – Laura Leighton házaspár (Matt és Sydney), Josie Bisset (Jane) és Heather Locklear (Amanda).

A szűk másfél órás beszélgetés elején a színészek elmesélték, hogyan kapták meg a szerepüket a sorozatban, majd jöttek a vicces nosztalgiázós sztorik. Doug Savant elmondta, hogy forgatások után mindig egy közeli gyorsétteremben lazítottak, sört iszogatva és pitét eszegetve. De arra is jó szívvel emlékeztek vissza, amikor Heather Locklear csatlakozásával lett egy főgonosz, és a széria (Courtney Thorne-Smith szavaival élve) „egyszerűen kilőtt”. A teljes beszélgetést fent, a többit ezen a YouTube csatornán tudjuk visszanézni.


(via Deadline)