Utolérte Lakatos Lászlót Antónia átka

A humorista újra látványosan szembement áruló társaival, de nem volt elég erős ahhoz, hogy végigvigye a saját játékát, amibe szépen bele is fáradt. 

 

Az már eleve világos volt, hogy ez az adás a humorista Lakatos Laciról fog szólni, hiszen ő már korábban betámadta gyilkostársát, Erős Antóniát, aki ki is esett – aki utolsó látványos gesztusként Lakatosra (is) terelte a gyanút – és bezsarolta másik társát, Dér Henit. A kérdés az volt, végig tudja-e vinni ezt a vonalat vagy túl nagy fába vágta a fejszéjét? Tovább színesítette a helyzetet, hogy mivel az éjszaka nem halt meg senki, mindenki azt feltételezte, hogy az árulók behívtak valakit társnak – pedig nem ez történt.

Forrás: RTL

 

Persze ott volt még a gyilkosokra este rábízott halállista is, amire a következő négy név került: Bíró Beáta exmodell, Zdroba Patrik énekes, Kozma Dominik világbajnoki bronzérmes úszó és Hermányi Mariann, aki valamilyen oknál fogva állandó gyanúsított.

Elvileg köztük is lehetett volna gyilkos vagy gyilkosok,

ami eléggé összezavarta a többieket, és szegény Mariann újra ott találta magát, ahol a part szakad. Meg persze a tömlöcben, ahol ők négyen a napot töltötték, miközben a többiek a pénzszerző játékon egy nagy kockaszerűséget raktak ki egymillió forintért, illetve jutalomként kihozhatták Domát a fogságból – és próbálták kitalálni, ki lehet gyilkos. Lakatos ekkor már Hevér Gábor nevét is bedobta, aki eddig még sosem volt gyanúsított.

 

 

A Kerekasztalnál aztán szokás szerint a társaság jelentős része Mariannra szavazott - illetve Lakatosra, aki addigra már fejben elfáradt, alig védte magát. Elsőre szavazategyenlőség lett közöttük, a megismételt voksolás után Laci távozott a játékból. Előtte azonban kiderült, ami eddig nem, hogy miért tartják a többiek jó nyomozónak Bíró Beát, ugyanis

tűpontosan elmondta, ki lehet gyilkos a gyülekezetből.

Az éjszakai Konklávén a megmaradt két áruló aztán válaszút elé került: behívás vagy gyilkolás? Mivel Dér Heni és Hevér Gábor párosa remekül működik, a mi tippünk az, még nem hívnak be senkit. És persze ott van a Árpa Attila halállistája is, de csak másnap tudjuk meg, hogy a négy jelölt közül kinek fellegzett be.

Forrás: RTL

 

Hiánypótló tartalommal készül a PORT.hu! Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban kulisszái mögé kalauzolja el a rajongókat. A saját gyártású kibeszélő műsorunkban a reality producerével, az évad legikonikusabb szereplőivel, és külsős szakértőkkel beszéljük át a látottakat, sőt, még annál is több mindent. Pénteken és vasárnap 19.50-kor csak a PORT.hu-n Az Árulók - Titkok a kastélyból.