Van, aki a mélybe zuhant, van, aki bőrig ázott a Celeb vagyokban

A nézők Mercit küldték Bátorságpróbára, aki szinte az összes félelmével szembe nézhetett a dzsungelben.

Erősen nyitott a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évada, a szereplők már legelső éjszaka bőrig áztak a trópusi viharban. Merci és Nini a haciendából lesték a többieket, akik alvás helyett esőkabátban próbálták meg átvészelni a hirtelen jött zivatart. A Besúgó színészének ágyán komoly tócsa keletkezett, úgyhogy Varga Ádám elsőként jelentette ki, hogy „erre az éjszakára elfeledhetjük, hogy aludni fogunk.”

A folytatásban Schumacher Vanda borzolta a kedélyeket, mert mindenáron meg szerette volna nézni magát a tükörben, és gondolkodás nélkül felment Mercivel a haciendába. Később a többiek szóvá tették felháborodásukat Vanda meggondolatlan tette miatt, hiszen attól tartanak, hogy emiatt őket is megbüntetik majd.

A Celeb vagyok első próbatételében Ádám és Jázmin párosának egy kapcsolótábla alapján kellett volna „villanyt szerelni”, mindent megtettek a sikerért, ami a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy Ádám durván bökdösött, míg Jázmin könyörögve kiabált játékostársának, hogy „vannak nagy lyukak, de ne tedd be sehova!”

Jázmin és Ádám a játékban szerzett pénzből bevásárolhattak a táborba, ám mivel nagyon sokallták az árakat, a színész elcsent egy-két dolgot a pultról. Később rajtakapták a csínytevésen, de Ádám ennek ellenére nem keseredett el, hiszen egy remek napot töltött együtt a modellel. Vajon hamarosan kialakul valami közöttük?

Vandának és Nininek a tériszonyukat leküzdve kellett kiszabadítaniuk Mercit, akin hatalmas békák ugrándoztak. A lányok keményen megharcoltak a csillaggyűjtés közben, de az üveg koporsó egyszer csak kinyílt, Merci pedig belezuhant a folyóba.

A megfáradt Nyári Diának Frohner Fecó felajánlott egy fejmasszázst, aki utána alig győzött hálálkodni.
„A természetben extra energiám vannak” – mondta büszkén a fodrász, aki szívesen segíti levezetni a stresszt a játékostársainak, de mást már nem vállalt el, mert ő is elfáradt közben, úgyhogy inkább visszavonult meditálni.

Via: Sajtóklub