Van itt pár jó vígjáték, amivel elbúcsúztathatjuk a hosszú hétvégét

Mint például a Vegasi vakáció, a Csupasz pisztoly vagy A randiguru.

Modern Pygmalion - Paramount Channel, március 17. vasárnap, 12.50h

Hannah Higgins professzor képviselőnek jelölteti magát, hogy majd támogathassa az oktatási reformot. Egyetlen gond, hogy túl okos, az egyszerű bostoni választópolgár nem érti a nyelvezetét, nem tud vele azonosulni. A következő választáson ezért Higgins és az üzlettársa, Colleen Pickering úgy dönt, hogy egy helybélivel próbálkoznak. Ki is nézik a sörszállító Elliot Doolittle-t, aki egyszerű fickó, helyi kiejtéssel. Hannah kezelésbe veszi Elliotot, hogy úriembert faragjon belőle. G.B. Shaw darabjának fordított változata.

Csupasz pisztoly 2 1/2 - Mozi+, március 17. vasárnap, 13.45h

Dr. Meinheimer az elnök tudományos tanácsadója. A neves tudós új felfedezése csapást mérne az atomenergia-lobbira. A férfit azonban elrabolják, és egy hasonmást ültetnek a helyére, aki egészen más vonalat képvisel. Drebin hadnagy persze rájön a turpisságra, arra, hogy a gátlástalan Quentin Hapsburg keze van a dologban. Dr. Meinheimer nyomát kutatja, és a régi szerelmére bukkan. Jane Spencer a doktor titkárnője. Miközben Drebin a tőle megszokott módon beleveti magát az ügybe, Jane és közte újra fellángol a régi szenvedély. Meg is perzselődnek rendesen.

Vegasi vakáció - AMC, március 17. vasárnap, 16.50h

Griswold ismét nyaralni viszi a családját, ezúttal Las Vegasba mennek. A sivatag közepén elterülő neonfényben úszó város azonban nemcsak a szerencsejátékok, hanem a bűnök és csábítások ördögi központja is. A család minden tagját rabul ejtik a bűnös városban kísértő szerencselovagok. A papa le is ragad egy játékasztalnál, ahol az egész családi vagyont el lehet verni. A veszteségek összehozzák Clarkot egy másik megkopasztott család tagjaival és együtt keresnek kiutat. Ha Las Vegas átverte őket, ők is átverik Las Vegast.

A randiguru - Moziverzum, március 17. vasárnap, 19.05h

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

Az aranyember - M3, március 17. vasárnap, 20.05h

Ali Csorbadzsi, a szultán volt bizalmasa egy dunai hajóval menekül volt pártfogója elől. Mielőtt öngyilkos lenne, megkéri a kapitányt, hogy lányát, a szépséges Tímeát vigye el egy biztonságos helyre, Brazovicsékhoz, akik távoli rokonai. Tímár Mihály teljesíti az aggódó apa kérését, de Tímea nem talál igazi otthonra Brazovicséknál. Valójában szinte cselédként tartják Brazovics Athalie mellett, és ez még csak a kezdete a megpróbáltatásoknak…
Jókai Mór csodálatos regényének adaptációja Gertler Viktor rendezésében.

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - Prime, március 17. vasárnap, 21h

Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.

Mr. Jones - Jogában áll meghalni? - Duna Tv, március 17. vasárnap, 21h

A fiatal, csinos pszichiáternőnek vonzó férfibetege van, Mr. Jones (Richard Gere), aki mániás depresszióban szenved. Legalábbis ez áll a kartonján. Valójában Mr. Jones különös világban él, amiben a múlt titkai tartják fogva a férfit. Dr. Bowen azonban képes feltárni a lappangó titkokat, és ezzel eléri, hogy Jones visszanyerje régi önmagát. Eközben azonban nemcsak a férfi tárulkozik ki orvosának, de a doktornőt is romantikus érzelmek kerítik hatalmukba...

Hasonmás - Viasat3, március 17. vasárnap, 21h

Az emberek tökéletes biztonságban és kényelemben élnek. Helyettük ugyanis saját, tökéletes robot hasonmásaik végzik el a mindennapi teendőket. A tökéletesnek hitt rendszer azonban váratlanul megbomlik, amikor megölnek néhány felhasználót. Greer FBI-ügynökre (Bruce Willis) vár a feladat, hogy kinyomozza, mi történt. Minél többet megtud az ügyről, annál meglepőbb dolgokra bukkan. A fenyegető összeesküvés leleplezése érdekében a hasonmása helyett kénytelen személyesen végezni a nyomozást, ami új veszélyek elé állítja a robotok között.

A boldogság sosem jár egyedül - M2, március 17. vasárnap, 21.10h

Sacha-t három dolog élteti: a barátai, a zongorája és a bulizás. Éjszakánként egy jazz klubban játszik, az estéket pedig szemrevaló nőkkel zárja agglegénylakásában.
Charlotte-nak három gyermeke van, egy jól menő munkája, no meg két exférje. Életébe már csak a szerelem nem fér bele.
Sacha és Charlotte annyira különböznek egymástól, hogy megismerkedniük sem volna szabad, ám a sors máshogy egyengeti útjukat. Amikor Charlotte egy esős délutánon belebotlik Sacha-ba, azonnal megváltozik az életük. Találkozásuk szerelem első látásra. De vajon van-e hely gyerekek számára is a szerelemben?

Ébredések - ATV Spirit, március 17. vasárnap, 22.55h

A visszahúzódó, inkább kutatóorvosnak, mint gyakorló pszichiáternek való Dr. Malcolm Sayer a Baibridge-i Kórház ideggyógyászatára kerül. Az osztályon szinte teljesen öntudatlan, gyermekkoruk óta tetszhalott állapotban lévő betegeket kezelnek. Bár nem tudnak beszélni és érzelmeiket, gondolataikat más módon adják környezetük tudtára, Sayer meg van győződve róla, hogy ezek az emberek "odabenn mégis élnek". A lelkes orvos egy olyan új gyógyszert fedez fel, amellyel a betegeket vissza lehet hozni őket az életbe. Csodálatos ébredésnek lehetünk tanúi.