Végre folytatást kap Az ítélet: család!

Méghozzá a Netflixen. A videószolgáltatásokat nyújtó cég megerősítette: még idén elkezdődik az ötödik szezon forgatása.

A zseniális sorozat 2003-tól 2006-ig a FOX-on futott, azonban a harmadik szezon után elkaszálták. A negyedik évadra 2013-ig kellett várni, de ez már csak a Netflixen volt látható. 2018-ban – úgy néz ki – ismét újabb évadnak örülhetünk - írta meg az Independent.

Mitchell Hurwitz, a sorozat atyja megerősítette, hogy az összes eredeti szereplőt - Jeffrey Tambor, Will Arnett, Jason Bateman, Michael Cera, Jessica Walter, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross és Alia Shawkat - sikerült megnyerni az újabb évadra, úgyhogy minden adott az ötödik évad leforgatásához. A Netflix tartalomért felelős vezetője, Ted Sarandos szerint elég nehéz lesz a színészeket összeegyeztetni, mivel mindenki nagyon elfoglalt, de a tervek szerint már idén nyáron elkezdődik a forgatás.

A jó hírt egyébként Jason Bateman jelentette be Twitter-oldalán, de a sorozat producere, Brian Grazer már januárban utalt rá, hogy hamarosan elkezdődhet a következő évad forgatása annak köszönhetően, hogy minden színésszel megegyezett. Az ötödik széria a tervek szerint 17 részes lesz.