Vicces előzetest kapott Van Damme új tévésorozata

Kedvenc vhs-sztárunk saját magát alakítja: a gagyi akciófilmek forgatásán titkos bérgyilkos melókat vállal.

Pár hete írtuk meg itt a Porton, hogy annyira bejött a nézőknek Van Damme új projektje, a Jean-Claude Van Johnson pilot epizódja, hogy az Amazonon berendelt belőle egy teljes évados sorozatot. És már itt is van hozzá az előzetes:

A pilotot tavaly mutatta be az Amazon, akkor azt írtam róla, hogy nagyon vicces lett. Van Damme ugyanis egy igen szórakoztató metapoénnal röhögi ki benne a saját akciófilmes karrierjét: a vhs-korszakban leforgatott, rongyosra nézett akciófilmjeit igazából csak azért készítette el olyan egzotikus helyszíneken, mint Bangkok vagy Bulgária, hogy a forgatási szünetben jól fizető bérgyilkosmelókat végezhessen! Így mára egy dúsgazdag playboy lett belőle, akinek a luxusvilláját a saját filmplakátjai díszítik, minden kencéje JCVD márkájú, és egymásnak adják a kilincset a bombanők.

Természetesen a sorozat arról szól majd, hogy a dúsgazdag Van Damme nagyon unatkozik otthon, ezért úgy dönt, elvállal pár utolsó utáni béna akciófilmet és mellé pár veszélyes bérgyilkosmunkát. Csakhogy ez egyik sem megy neki olyan jól, mint régen – a néző meg megpusztul a röhögéstől! A sorozatot december 15-től adja az Amazon Prime. (via Geektyrant)