Visszatér az emberhúsevő Drew Barrymore

Hivatalos előzetest kapott a színésznő véres sorozatának második évada.

A Santa Clarita Diet című horrorkomédia sorozatot tavaly februárban mutatta be a Netflix. A szériában Drew Barrymore egy Sheila nevű nőt játszik, aki férjével, Joellel (Timothy Olyphant) együtt a kaliforniai Santa Claritában él, és mindketten ingatlanügynökként dolgoznak. Életük azonban nem várt fordulatot vesz, amikor Sheila meghal.

Még váratlanabb módon pedig a nő visszatér, így mind a házasságot, mind a közös üzletet sikerül életben tartani – mindezt már csak össze kell egyeztetni azzal, hogy az élőhalott asszonyka új létformájában roppantul kívánja az emberhúst.

A sorozat második évadában a jelek szerint mit sem csökken a főhősnő étvágya,

ezért férjével külön szobát alakítanak ki a számára, ahol tombolhat. Ugyanakkor a család természetesen megpróbálja visszafogni a vérengző családanyát (az előzetesben például egyszer leláncolva láthatjuk), de azért a hozzátartozók persze mindig ott vannak, amikor el kell takarítani a „romokat”. Ráadásul a helyiek is egyre inkább gyanakszanak: vajon miért tűnik el egyre több szomszéd Santa Claritában?

Annak idején az első évadot nagyon viccesen reklámozta a Netflix: Sheila a trailerben úgy adta elő újfajta étkezési szokását, mintha csak egy új reformdiétát ajánlgatna. A március 23-án érkező második szezon előzetese nem ilyen ötletes, de azért szintén nagyon vicces – főleg amikor a nő a következőket mondja lányának:

„Tudom, hogy aggódsz, hogy kimegyek és megölök valakit. De gondolj arra a sok-sok emberre, akit nem öltem meg. De tényleg, mindenkire a világon… három embert leszámítva.”


(via Rolling Stone)