X-Faktor: botrányos viselkedés a válogató adásban

Több balhé is történt a tehetségkutató műsor múlt szombati válogató adásában: Csobot Adélra verbálisan, Gáspár Lacira fizikailag támadtak rá.

Javában tart az X-Faktor tizedik évada: a műsor egyelőre a „selejtezőknél” tart, amikor a zsűri tagjai, vagyis a későbbi mentorok – a nézők legnagyobb örömére – a tehetségtelen jelentkezők közül próbálják meg kiválasztani a jobb képességűeket. A kritikát viszont nem minden induló bírja jól, így eddig is előfordultak kisebb-nagyobb incidensek a beszólogatástól kezdve a mikrofondobáláson át az őrjöngésig. A mostani évadban sincs ez másként:

a szombati adás folyamán két durvább eset is történt.


Az egyik rapszámmal érkező férfinak az nem tetszett, hogy Csobot Adél elmondta az őszinte véleményét a produkciójáról (unta), és nemet mondott a továbbjutására. Az El Téé művésznevű induló (László Tamás) erre

először Csobot élettársát, Istenes Bencét fenyegette megveréssel, majd magát az énekesnőt is elkezdte szidalmazni.

Zsűritársai lovagiasan megvédték Csobotot, László Tamást pedig lezavarták a színpadról.


A másik incidens érintettje Gáspár Laci volt. Ő egy visszatérő indulóval keveredett összetűzésbe. A Pop Laci művésznevű férfi már az X-Faktor 2018-as évadában is próbálkozott, de csúfos kudarcot vallott. Mivel azóta sem lett tehetségesebb (a Rómeó és Júlia című musicalből énekelte el a Lehetsz királyt, teljesen fahangon), Gáspár és társai megint kiselejtezték, amit a férfi olyan szinten nem bírt elviselni, hogy

először egy pohár vízzel akarta leönteni az énekest, majd amikor ez nem jött össze, a mikrofont vágta hozzá – csak szerencsére elvétette.

Ahogy az egyébként a következő heti adás előzeteséből kitűnik, az eheti műsorban is lesznek majd balhék.



(via RTL Klub)