Hihetetlen, de te is voltál már VATTA

Ha voltál már koncerten, akkor több mint valószínű, hogy nem csak közönségként voltál jelen, hanem úgy is, mint egy vatta.

A SZESSÖN két állandó arca, a húrok virtuóza, Kóródi Tomi és a dobok fenegyereke, Jancsovics Máté ismét kinek az utcára, hogy kiderítsék, mennyire jártas a hétköznapi ember a zenei szlengek világában. Kiderül, hogy mit jelent a vatta, a transzkripció, a sikamika és a szögelés.

A korábbi videókból, mer megtudhattuk, hogy a zenészek eszik-e vagy isszák a dzsanázást, hogy mit jelent a kandesz és az a bizonyos krumpliszórás. Az is kiderült már, hogy szolmizálásból szinte mindenki nagyon penge, mondhatni a Deák Ferenc tér népe keni, vágja a dorémifászolátidót, sőt, a ritmusképleteknél se volt sok hiba. Kodálynak nem kell ütemre forognia a sírjában, mert azért az általános ének órák mégsem voltak annyira hiábavalók. 

További tartalmakért iratkozz fel a Port.hu YouTube csatornájára. Ott megtalálható a Wolf Áramlat második évadának minden epizódja, például a Majkával, Pásztor Annával vagy az Animal Cannibalsszel készült beszélgetés. Aztán az új SZESSÖN-epizódok is folyamatosan érkeznek, ahogy filmes sorozatunk, a NAGYTOTÁL is rendszeresen jelentkezik. Ne maradj le!