Duplázik az Imagine Dragons júniusban a Puskásban!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az Imagine Dragons egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett június 14-i dátum mellett június 15-én is láthatjátok a Puskás Arénában a világhírű zenekart.

A GRAMMY®-díjas, többszörös platinalemezes zenekar, az Imagine Dragons bejelentette LOOM elnevezésű világkörüli turnéjuk európai szakaszát. A Live Nation által szervezett 2025-ös szakasz a Las Vegas-i csapat első teljes stadion turnéja lesz, amely során 16 országban, többek között Észtországban, Csehországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, valamint Hollandiában játszanak majd. A turné Magyarországot is érinti, az Imagine Dragons június 14-én és 15-én a Puskás Arénában lép fel.

A zenekar fennállása óta eddig négyszer járt hazánkban: először 2014-ben a Sziget Fesztiválon, majd 2016-ban a Budapest Arénát töltötték meg, 2017-ben a VOLT Fesztiválon léptek fel, tavaly pedig a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán játszottak, ahol egy gombostűt sem lehetett leejteni a közönségben, annyian voltak kíváncsiak a bandára.

Forrás: Live Nation

Nyár elején a zenekar kiadta várva várt hatodik nagylemezét, a LOOM-ot. Az album a művészi önfelfedező útjuk csúcspontját jelenti, és az eddigi legjobb munkájuk. A LOOM, amelyet teljes egészében az Imagine Dragons készített a zenekar régi munkatársaival, a svéd slágergyárosokkal, Mattmannal és Robinnal, megtalálja a tökéletes egyensúlyt a klasszikus hangzás, amely szupersztárokká tette a zenekart, és azok a friss dolgok között, ami örömet szerzett a bandának a stúdióban.

A LOOM európai állomásaira jegyek elsőként a zenekar regisztrált rajongói számára lesznek elérhetők szeptember 10-től. A Live Nation tagok szeptember 12-én, 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 13-án, pénteken 10 órakor indul, a budapesti koncertre a www.livenation.hu oldalon.

Forrás: Live Nation

A koncertekre többféle VIP ajánlat is elérhető lesz. A csomagok között van, ami egy dedikált gitárt is tartalmaz, amelyen az Imagine Dragons egyik tagja aznap este még játszott a színpadon, van backstage-túra, színpadi fotó lehetőség, és még sok más! Minden VIP csomag tartalmazza a kapunyitás előtti belépés lehetőségét a koncert helyszínére, digitális tevékenységeket és exkluzív ajándéktárgyakat. További részletek az ImagineDragonsVIP.com oldalon találhatók.

Forrás: Live Nation

TURNÉÁLLOMÁSOK:
2025. május 31. szombat Zürich, Svájc Stadion Letzigrund
2025. június 3. kedd Tallinn, Észtország Song Festival Grounds
2025. június 5. csütörtök Stockholm, Svédország Tele2 Arena
2025. június 9. hétfő Prága, Csehország Airport Letnany
2025. június 14. szombat Budapest, Magyarország Puskás Aréna
2025. június 18. szerda Padova, Olaszország Stadio Euganeo
2025. június 21. szombat Nápoly, Olaszország Stadio Diego Armando Maradona
2025. június 26. csütörtök Lisszabon, Portugália Estádio da Luz
2025. június 28. szombat Madrid, Spanyolroszág Estadio Cívitas Metropolitano
2025. július 1. kedd Barcelona, Spanyolország Lluís Companys Olympic Stadium
2025. július 3. csütörtök Lyon, Franciaország Groupama Stadium
2025. július 5. szombat Párizs, Franciaország Stade de France
2025. július 9. szerda Amsterdam, Hollandia Johan Cruijff ArenA
2025. július 12. szombat Werchter, Belgium Werchter Boutique*
2025. július 14. hétfő Koppenhága, Dánia Refshaleøen
2025. július 16. szerda Hamburg, Németország Volksparkstadion
2025. július 18. péntek Varsó, Lengyelország PGE Narodowy
2025. július 21. hétfő Frankfurt, Németország Deutsche Bank Park
2025. július 23. szerda Lille, Franciaország Stade Pierre Mauroy
2025. július 26. szombat London, UK Tottenham Hotspur Stadium

Forrás: Live Nation

„Az Imagine Dragons magasabban szárnyal, mint valaha ....Tíz évvel a berobbanásuk után a Las Vegas-i
rockerek még mindig igazi crossover slágereket írnak, teltházak előtt lépnek fel, és U2-szerű hosszú játszmát játszanak” - Billboard

„Az Imagine Dragons még mindig tudja, hogyan kell hatékonyan lerohanni a stadionokat... Az alt-rock banda továbbra is megbízhatóan, rádióaktívan óriási” - Rolling Stone

„Az Imagine Dragons egyike azon kevés megmaradt mega-előadóknak, akik az arénákat valódi elektromos gitárral töltik meg, hangosan és jól láthatóan a színpadon.” - The Washington Post