Megjelent Ariana Grande és Kid Cudi érzelmes duettje

A két popsztár Just Look Up című balladája a Ne nézz fel! című Netflix-film egyik betétdala lesz.

Napjaink egyik legünnepeltebb popüdvöskéje, Ariana Grande és a rapper Kid Cudi is szerepet kapott az idén karácsony este a Netflixen debütáló Ne nézz fel című filmben, amelyben olyan sztárok mellett csillogtathatják meg színészi képességeiket, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett vagy Jonah Hill.

A sztori szerint a csillagászokat alakító DiCaprio és Lawrence felfedezik, hogy egy mindent elpusztító aszteroida tart a Föld felé, ezért médiaturnéra indulnak, hogy figyelmeztessék erről az emberiséget.

Az egyik legjobb szócsőnek kétségtelenül egy milliók által imádott popcsillag bizonyul, akit természetesen Grande alakít, vagyis az egykori Disney-sztár azért nem bújik ki teljesen a bőréből ebben a hatalmas neveket felvonultató fekete komédiában.

Ariana Grande és Kid Cudi fellépése a Voice c. műsorban; Fotó: Trae Patton/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

 

A két főhős természetesen az énekesnő által megformált Riley Bina koncertjére is ellátogat, ahol Ariana a világvége által inspirált szövegvilágú Just Look Up című dalt is előadja, a DJ Chello nevű karakter bőrébe bújó Kid Cudi közreműködésével.


Adam McKay rendező elárulta, hogy a popsztár a forgatás során minden egyes alkalommal teljesen élőben énekelte el a nagyívű, teátrális balladát, amit egészen lenyűgözőnek talált, Grande pedig viszonozta a kedves szavakat és hihetetlenül kedves és fantasztikus embernek nevezte a filmest, valamint elmondta, hogy rendkívül izgatott és hálás azért, hogy még ha csak egy apró szerep erejéig is, de részese lehet a december 24-étől a Netflixen elérhető alkotásnak.