Robbie Williams bejelentette új európai turnéját

Szólókarrierje 25 éves évfordulóját ünnepelve, Robbie 2023 március 14.én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában

Robbie Williams bejelentette új, XXV elnevezésű európai turnéja állomásait – megünnepelvén elképesztő, 25 éves szólókarrierjét.

Energiabombaként elhíresült fellépéseit elviszi Európa legnagyobb városaiba, a turné január 20-án indul Bolognában, majd Párizsban, Amszterdamban, Berlinben, Barcelonában – és Budapesten is látható lesz! Az arénaturné Robbie szólóművészként eltöltött 25 évének ünnepe XXV című albumának megjelenését követően, amely szólókarrierje legnagyobb slágereit és a rajongók kedvenceit tartalmazza újragondolt formában.

Forrás: Live Nation


Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára elérhetők szeptember 28-án 10 órától a Robbie Williams store-ban. Rajongói csomagok, köztük a korábbi bejutásra jogosító elsőbbségi belépők, és fenntartott ülőhelyek minden helyszínre az eventtravel.com oldalon vásárolhatók.

A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 30-án, pénteken 10 órakor indul, a budapesti koncertre a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A turné:
január 20. – Unipol Arena, Bologna
január 23. – Hallenstadion, Zürich
január 26. – Sportpaleis, Antwerpen
január 28. – Ziggo Dome, Amszterdam
január 29. – Ziggo Dome, Amszterdam
február 1. – Barclays Arena, Hamburg
február 5. – Lanxess Arena, Köln
február 15. – Festhalle, Frankfurt
február 20. – Mercedes-Benz Arena, Berlin
február 26. – Jyske Bank Boxen, Herning
február 27. – Royal Arena, Koppenhága
március 1. – Avicii Arena, Stockholm
március 5. – Nokia Arena, Tampere
március 9. – Arena Riga
március 10. – Zalgirio Arena, Kaunas
március 12. – Tauron Arena, Krakkó
március 14. – Budapest Arena
március 17. – Stadthalle, Bécs
március 20. – Accor Arena, Párizs
március 24. – Palau Sant Jordi, Barcelona
március 27. – Altice Arena, Lisszabon
június 24. – Telenor Arena, Oslo

Forrás: Live Nation


E hónap elején Robbie megszerezte 14. angol slágerlista vezető címét az XXV albumával, amely megjelenésének első hetében rögtön a lista élére került. Ezzel az eredménnyel megdöntötte saját, a legtöbb brit No1 albumot magáénak tudó szólóelőadó rekordját. Előzőleg Elvis Presley 13 listavezető albumának rekordját döntötte meg 2019-es karácsonyi lemezével. Csak a The Beatlesnek van több angol slágerlista vezető albuma, pontosan 15. Ha a Take That-tel kiadott lemezeit is hozzászámoljuk a saját albumaihoz, akkor összesen 19 listavezető kiadványa volt eddig. Ezzel minden idők két legnépszerűbb művészének egyike, csak Paul McCartney eredményesebb nála.