Vérfertőzéssel fejelte meg a családon belüli erőszakot Ricky Martin

Már ha igazak a vádak. A feltételezett áldozat az énekes unokaöccse. Martin tagad.

Még július elején vádolták meg családon belüli erőszakkal a Puerto Ricó-i popsztárt, de a friss lapértesülések szerint a vérfertőzés gyanúja is felmerül. A spanyol Marca szerint a feltételezett áldozat az énekes unokaöccse, Dennis Yadiel Sanchez, aki szintén távoltartási kérelmet nyújtott be ellene. Sanchez azt állítja, hogy ő és Martin hét hónapig alkottak egy párt, és hogy a kapcsolat alatt az énekes részéről végig "fizikai és pszichológiai támadások" érték őt. A családon belüli erőszak vádja akkor került elő, amikor Sanchez állítólag véget vetett a kapcsolatnak, és a feldühödött Martin rosszul reagált.

A Puerto Ricó-i törvények szerint bizonyos szexuális bűncselekmények szigorúbb büntetést vonnak maguk után, ha az áldozat rokona a vádlottnak, ami akár 50 év börtönbüntetést is jelenthet.

Ricky Martin a közösségi médiában tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben hamisnak nevezte az ellene felhozott vádakat, de közölte, hogy a folyamatban lévő bírósági ügy miatt nem tud több részletet közölni.

Az ellenem hozott távolságtartási végzés teljesen hamis vádakon alapul, ezért a bírósági eljárás során a tényekkel és a rám jellemző méltósággal fogok válaszolni"

– írta, hozzátéve, hogy hálásan köszöni a rengeteg támogató üzenetet.

A Martin elleni per július 21-én kezdődik.

via: Uproxx