Egyéb

Állatkerti Nevelőszülők Találkozója

Fővárosi Állat- és Növénykert
2023. október 01. (vasárnap) 09:00

Helyszín:

Fővárosi Állat- és Növénykert
1146 Budapest, XIV. kerület, Állatkerti körút 6-12.

Már csak pár nap és itt a Nevelőszülők Találkozója! Lesz megnyitó, szülői értekezlet, tombola, állomásjáték és persze sztárvendég! Szeretettel várnak mindenkit a Fővárosi Állat- és Növénykertben az őszi Nevelőszülők Találkozóján október 1-én, vasárnap!


A nevelőszülői értekezletek 10 órakor kezdődnek. Az elefántok, a kispandák, a lajhárok, a vízidisznók és a pingvinek örökbefogadóinak több csoportban szervezték meg a nevelőszülői értekezleteket, amelyben emailben értesülhetnek, így előzetesen tudnak regisztrálni, melyik időpont a legmegfelelőbb számukra.
(A Nevelőszülők Találkozóját rossz idő esetén is megtartják! Sajnos nem áll módjukban esőnapot tartani, de nagyon rossz idő esetén igyekeznek minden eseményt fedett helyszín alá vinni! Bíznak benne, hogy mégis lesz annyira kellemes az idő, hogy mindenki élvezni tudja ezt a napot!)


Részletes program 2023. október 1-én, az őszi Nevelőszülők Találkozóján:
- 09:30: Megnyitó - A nevelőszülőket köszönti: Montskó Éva, az Állatkerti Alapítvány elnöke és Dr. Sós Endre állategészségügyi és természetvédelmi igazgató
- 09:40: Beszámoló az Állatkerti Alapítvány munkájáról
- n09:50: Vendégünk: Vadon Jani, televíziós és rádiós műsorvezető
- 10:00 - 16:00: Nevelőszülői értekezletek: az állatok örökbefogadói különböző időpontokban és más-más helyen találkozhatnak kedvencük gondozójával. A szülői értekezletek részletes időpontjáról lejjebb görgetve olvashatsz.
- 14:30: Tombolasorsolás a Főtéren


Egész napos program (10:00-16:00): Állomásjáték: az Állatkert különböző pontjain játékos feladatokat oldhatsz meg. Ha ügyes vagy és összegyűjtöd mind a tíz pecsétet, a Főtéren állomásozó sátornál ajándékra válthatod!
Számos értékes nyeremény vár gazdára. Nyerési esélyeidet sokszorosára növelheted, ha online tombolánkon is részt veszel, amelyen szintén sok-sok nyereményt sorsolnak ki.
A tombolajáték bevételével az alapítvány az állatkert lakóit támogatja.