Egyéb

Budapest Bábszínház: Bábok a neten - Tíz emelet boldogság

Online nézhető ONLINE
2020. május 16. (szombat) 11:00

Szombaton maradjatok otthon, már csak azért is, mert ismét jön a Budapest Bábszínház netes sorozata, amit a színház Youtube-csatornáján tudtok majd elérni.


Ezen a héten érkezik a Tíz emelet boldogság


Jankó óriás, egy angyalföldi tízemeletesben lakik – mivel a városi óriások általában tízemeletesekben laknak –, szeme ablak, szemhéja redőny, szíve lift, könnye csőtörés. Magányos, mert nem ismer senkit, aki hozzá hasonló lenne. Egy nap egy csillagász költözik a házba, aki messzelátójával kémleli az eget éjszakánként. Amikor aztán egyszer Jankó is belenéz a távcsőbe egy óbudai tízemeletesben, megpillant egy gyönyörű óriáslányt, akit Etelkának hívnak...

Író: Gimesi Dóra
Bábszínházi adaptáció: Veres András
Díszlettervező: Grosschmid Erik
Bábtervező: Bartal Kiss Rita
Zeneszerző: Teszárek Csaba
Rendező: Kovács Petra Eszter

Játssza: Hannus Zoltán


A szombathelyi Mesebolt Bábszínházzal közös előadás


Klikk ide!


Az előadáshoz rajzpályázat is kapcsolódik; készíts egy előadás inspirálta rajzot, fotózd le, küldd el a rajzpalyazat@budapestbabszinhaz.hu email címre május 22., 23:59-ig. És ha a szakértő zsűri (Ellinger Edina, a Bábszínház igazgatója és Művészeti Tanácsa) szerint a tiéd a legötletesebb, akkor a képedet közzéteszik a Bábszínház közösségi oldalain, valamint a kedvenc bábodtól, azaz az őt alakító színésztől kapsz majd egy csak neked szóló, személyes üzenetet.