Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai

2022. január 20. (csütörtök) 18:00
Sárgaház - Városi Könyvtár és Közösségi Ház 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.

Ár: 900 Ft, kedvezményes: 600 Ft
2022. január 20. (csütörtök) 18:00 Sárgaház - Városi Könyvtár és Közösségi Ház 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.

Ár: 900 Ft, kedvezményes: 600 Ft

Néhány éve kezdjük újra felfedezni, hogy a „jólétünk” nagyban függ a mikroflóránk „jól lététől”, akikkel egész életünk során össze vagyunk kötve. A lakotfermentált, azaz hagyományosan erjesztett vagy savanyított ételek rendszeres lehetőleg minden napos fogyasztásával támogatjuk a humánbarát bélflóra egyensúlyát, ami az emésztőrendszerünk és ezáltal egész testünk helyes működésének alapvető feltétele.

Előadó: Müller Ildikó,
funkcionális táplálkozási szakértő, alternatív hormonegyensúly-tanácsadó