Egyéb

Fedezd fel Tokiót! – Virtuális Utazás

Online nézhető ONLINE
2021. március 26. (péntek) 20:00 - 2021. március 27. (szombat) 07:00

A díjnyertes dokumentumfilm “Listening Bar” sikerét követően japán első számú söre*, az Asahi Super Dry és a világ egyik legismertebb elektronikus zenei felülete, a Resident Advisor ismét nagyot álmodtak.
Tarts velük egy felejthetetlen virtuális utazáson március 26-án és fedezzétek fel együtt Tokiót!
A várost, ami soha nem alszik, mindig tele van új ötletekkel, lebilincselő élményekkel, valamint virágzó művészeti és zenei élettel. Ide, az Asahi Super Dry otthonába visznek el most téged! Japán lager az ikonikus Karakuchi ízzel – száraz, selymes ízvilágát gyors és tiszta lecsengés követi.
Tokió nyüzsgő utcáiról indulnak, betérnek egy magával ragadó modern művészeti galériába, majd odaérnek a buli helyszínére, egy ikonikus éjszakai klubba. Minden helyszínen olyan eredeti zenét fogtok hallani, amelyet nemzetközi, világszinten ismert DJ-k alkottak meg: DJ NOBU, HONEY DIJON és KERRI CHANDLER. Ők azok, akik a legmagasabb szinten használják a 8D hangtechnológiát: az innovatív megoldásnak köszönhetően bármilyen fejhallgatón keresztül élvezhető többdimenziós térhatású hangot hoznak létre.
A 45 perces interaktív videó élményt a világ első virtuális éjszakai klubjának alkotói fejlesztettek ki; Club Qu fogja össze a bulit 24 órán keresztül. A világon mindenkinek meglesz az esélye arra, hogy március 26-án, péntek este 8 órakor bulizzon egy jót.
Érezd jól magad, bonts fel egy behűtött Asahi Super Dry sört és hagyd, hogy a kíváncsisásgod vezessen.


Ajánlók és kritikák: