Egyéb

Gólya-Gyüttment karácsonyi vásár és forgatag 2023

Gólya
2023. december 10. (vasárnap) 12:00 - 23:45

Helyszín:

Gólya
1089 Budapest, Orczy út 46-48

Hű, jó rég volt már a Találkozó, akkor egész nap mezítláb voltatok, és még így is rettenetesen melegetek volt, most meg lassan nagykabát kell - szóval épp itt az ideje, hogy ismét találkozzatok, együtt legyetek egy kicsit. 


Erre most pont jó alkalom ez a karácsonyi vásár és forgatag! A Gyüttment közössége és a Gólya Közösségi Ház immár harmadszor ült össze, hogy közösen szervezzen egy karácsonyi vásárt december 10-én a Gólyában.

Milyen karácsonyi ajándékokat szerezhetsz be?
Nagyjából 30 kézműves érkezik hozzájuk, a legváltozatosabb portékával. Lesznek nemezből készült tárgyak, képek, különféle anyagokból ékszerek, természetes kozmetikumok, kerámiatálak, bögrék, kések, bicskák, falámpák- és kanalak, könyvek, házi készítésű, vegyszermentes élelmek, teák, játékok ...
Workshopok:
Néhány kézművesünk különböző foglalkozásokkal készül, így készíthetsz nemezből képet, különböző figurákat, különböző anyagokból ékszereket, készíttethetsz portrét - de kicsit tanulhatsz is róla - , de lesz rajzelemzés, művészetterápiás foglalkozás és összefoglaló a hobbikertészet irányzatairól is.

Program:
Az előadások a jövő évi Gyüttment Találkozó fő témáját melegítik elő, amely a "sorsfordításról" fog szólni. A programok helyszíne az emeleti zárt terem.
13:00 - 14:30 Széplaki Szilvia: Karácsonyra hangoló önismereti játékok
15:00 - 16:30: Vida Júlia: Találd meg szívbéli hivatásod!
17:00 - 18:30: Tóth Miklós: Találd meg a vállalkozótársad - avagy egy közösségi vállalkozás elindítása
20:00 - tól: önismereti diszkó!

Mire számíthatsz még?
Kapcsolódásra, beszélgetésre, együttlétre rég látott ismerősökkel és ismerősnek érzett még ismeretlenekkel is, finom ételekre, egy kis tanulásra, jókedvre, barátságos légkörre, szeretetre. 

A belépés egész nap ingyenes! A kézműves foglalkozásokon való részvételért tetszőleges nagyságú adományt elfogadnak.
Az eseményről fotók és mozgókép felvételek készülnek amelyeket a szervezők szabadon felhasználhatnak céljaik népszerűsítésére.