Egyéb

Grease - Autósmozi Ráckevén

Autósmozi Ráckevén
2020. június 14. (vasárnap) 20:45
Ár: 4990 Ft

Helyszín:

Autósmozi Ráckevén
2300 Ráckeve, Termál sétány

A klasszikus autósmozi lényege, hogy beparkolsz az autóddal a mozi helyszínére, beállítod az autód rádióján az adott frekvenciát és élvezed a filmet a saját autódból úgy, hogy a hangot a rádiód hangszórójából hallod.
Vedd meg minél előbb a jegyed, hogy le ne maradj, hiszen az autósmozit csak 4 napra hozzák el hozzátok és korlátozott férőhellyel rendelkezik.
Autónként mindössze 1 db érvényes jegyre van szükséged, amely autóba annyian ültök be, amennyien csak akartok, de az igazi élmény csak az első sorból élvezhető.
Belépéskor autónként ajándékba kaptok 2 db MÁRKA üdítőt és 2 db MOGYI ropogtatnivalót is, hogy teljes legyen a moziélmény!


Nyaralás közben találkozott a tengerparton Danny Zuko és Sandy Olsson. Akkor kezdődött a két fiatal szerelme. Ám a nyár gyorsan véget ért, és mindketten azt hitték, többé sosem látják egymást. A gimiben azonban újra összefutnak. A sok civódás után mindig édes a békülés. Minden idők egyik legsikeresebb filmmusicalje, amely az ugyancsak emlékezetes Broadway-produkción alapul, nem csupán nosztalgikus visszatekintés az ötvenes évekre, hanem energikus és izgalmas zenei tiszteletadás a rock and roll aranykorának.


(a film adatlapja)