Egyéb

Hello Piac Karácsonyi Vásár és Mikulásváró családi nap

Akvárium Klub
2021. december 05. (vasárnap) 10:00 - 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Akvárium Klub
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Hangolódj a Karácsonyra az Akvárium Klubban, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj, érezd jól magad!  Szerezd be mindenki karácsonyi ajándékát kényelmesen, rohanás nélkül, biztonságosan, egy helyen a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárán! 


Családi programok - hogy kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élmény legyen a vásár! A vásárba december 5-én a Mikulás is ellátogat, méghozzá rendhagyó módon nem szánnal, hanem kerekesszékben, egy kedves Down-krampusz kíséretében ajándékozzák meg a kicsiket, nagyokat.


- 10.45 -től közös Mikulásvárás
- 11.00 órától Mikulás ünnepség, amelynek “díszvendégei” a Down Alapítvány korai fejlesztő központjától érkező csöppségek lesznek. 
- A kézműves workshopokon kreatív foglalkozások keretében ajtódíszeket, kopogtatókat, asztali dekorációkat, ajándékokat, kerámia mozaik képeket készíthetnek a résztvevők
- Kreatív foglalkoztató játékos készségfejlesztő feladatokkal - egészen pici gyerekeknek is
- A legkisebbeknek - Totyogósarok
- 16.00-tól adventi bábelőadással várják a gyermekeket


Karácsonyi ajándékbörze
Rengeteg csodaszép ajándék, kézműves kincsek, különlegességek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divatkiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények.  A legegyedibb és legkülönlegesebb termékek, hatalmas választékban, rengeteg magyar alkotó kínálatából!