Egyéb

Kiszabadulók - Gyerekkel a karantén után

Online nézhető ONLINE
2020. május 28. (csütörtök) 09:30

"Kiszabadulók - Gyerekkel a karantén után” című beszélgetést szervez Budapest II. kerület Önkormányzata az Átriummal és a FES-sel együttműködésben.

Kit, hogyan érint az újranyitás? Mennyire aggódunk a második hullám miatt? Mennyire élvezhetjük felszabadultan a nyarat? Hogyan emlékezünk a több hónapos bezártságra? Milyen gyereknapot hagy nekünk a koronavírus?

A veszélyhelyzeti intézkedések fokozatos enyhítésével ismét új helyzet előtt állunk. Kimozdulhatunk, végre nem kell otthon maradni, de a koronavírussal együtt a korlátozások egy része is velünk maradt. Hogyan lehet az eddigieknél árnyaltabb szabályozáshoz viszonyulni, és hogyan biztosítható a gyerekeknek a felszabadult nyári élmények sora a járvány első hulláma utáni bizonytalanságban – erről fognak beszélgetni a meghívott vendégek.

A ráhangolódást az Átrium Ketrec zenekar és Palya Bea közös produkciója fogja segíteni, majd Őrsi Gergely polgármester nyitja meg a beszélgetést, amit Veiszer Alinda fog vezetni.

A beszélgetés résztvevői: Palya Bea énekes, dr. Szentiványi Dóra pszichológus, a“#maradjotthon - hogy bírod” projekt ötletgazdája és Horváth Alíz, a Hűvösvölgyi Bölcsőde vezető-helyettese, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének II. kerületi alapszervezeti titkára.

A beszélgetést élőben a ZOOM alkalmazáson keresztül lehet követni, illetve visszanézhető lesz a II. kerület Facebook-oldalán is.

A webináriumon való részvétel regisztrációhoz kötött, klikk ide!