Egyéb

KREA Webdesign és UI/UX tájékoztató (online nyílt nap)

Online nézhető ONLINE
2020. december 04. (péntek) 17:00

Érdekel, hogy mit jelent sikeres webdesignerként vagy UI/UX tervezőként dolgozni? Látni szeretnéd, hogy milyen munkákat leszel képes előállítani ezzel a képesítéssel? Tudni szeretnéd, hogy hogyan tudsz önállósodni a webes szakmában?

Regisztrálj az online tájékoztatóra!

Ha a válasz igen, akkor 2020. december 4-én 17:00 órakor ott a helyed a KREA Design Iskola Online Webdesigner Tájékoztatóján, ahol Nemes Mara igazgató tart  egy részletekbe menő tájékoztatót a KREA-ról és a KREA webdesigner, valamint UI/UX designer képzéseiről. Az online beszélgetésben részt vesz két webes kolléga is, Hadi Krisztián a KREA webdesigner szakvezetője, és Sztvorecz Milán, a KREA volt hallgatója és jelenlegi oktatója.

A tájékoztatón keresztül átfogó képet kapsz az iskola szellemiségéről és működéséről, a képzések felépítéséről, valamint az itt megszerzett tudás piaci értékről. Az esemény a Zoom felületen történik, ahol a prezentációt kötetlen beszélgetés és kérdésszekció követi.

Mivel a tájékoztatón a résztvevők száma a felület lehetőségei miatt limitált, részvételi szándékodat lehetőleg minél hamarabb jelezd az alábbi regisztrációs linken.


A szakok részletes leírását a www.kreaiskola.hu honlapon találod.
Kérdéseidet a kommunikacio@kreaiskola.hu címen teheted föl.