Egyéb

Logirintus - ingyenes online logikai kalandjáték

Online nézhető ONLINE
2020. április 25. (szombat) 09:30 - 12:00

Az ideális program szombat délelőttre: szellemi kihívás és egy kis testmozgás mindenkinek, aki szeret gondolkodni.


A Logirintusban egy sztoriba összefűzött rejtvényeket és logikai feladványokat kell megoldani, és csak net kell hozzá. A feladatok között kisebb, bárki által végezhető mozgásos gyakorlatok is lesznek, családok, játékrajongók, rejtvényfejtők és a komoly logikai kihívásokat keresők is megtalálják majd a számításaikat!


Kategóriát mindenki szabadon választhat az életkora, lelkesedése, kihívásvágya függvényében az alábbi négy sztori közül:


Civilizáció a Marson
A cél a Marson az élet feltételeinek megteremtése és egy civilizáció létrehozása. Mindehhez a fejtörők megoldásán keresztül vezet az út!
Ajánlott: 9 éves kortól, közös családi időtöltésnek is kiváló.


Szabadulósziget
Legyünk a dzsungel urai, hogy kiszabaduljunk a szigetről! Élvezetes, nem túl nehéz agytorna – a teljesítése egy szabadulószobáéhoz hasonló nehézségű.
Ajánlott: 12 éves kortól, egyénileg vagy baráti társaságoknak.


Kutatás a piramisban
A fejtörők megoldásán keresztül egy piramis kamráinak útvesztőjét kell bejárnunk, hogy megszerezzük a végső tudást. Változatos, nehéz fejtörők várnak a bátrakra!
Ajánlott: 14 éves kortól, a nehéz rejtvények és komoly fejtörők rajongóinak.


Aranyláz
A vadnyugaton szerzett aranyat biztonságba kell helyeznünk! A cél eléréséhez matekfeladatokkal kell szembenéznünk. Általános iskolás és középiskolás szintű feladatokkal is játszható.
Ajánlott: matekkedvelő diákoknak, tanároknak, és mindenkinek, aki ismeri és szereti a Medve Szabadtéri Matekversenyt.


Nem kell sem letölteni, sem telepíteni semmit, a játék böngészőből vagy Messengeren játszható. Nevezni sem szükséges, azonban emlékeztetőt érdemes lehet beállítani, hogy le ne maradj róla!


A résztvevők között értékes ajándékokat sorsolnak ki, valamint mindenki megkapja a játék végén az elért eredményéről az oklevelet.


Szombaton 9:30-kor jönnek a játékindítási infók, 10:30-kor pedig kezdetét veszi a LOGIRINTUS! 


Addig is további részletek itt!