Egyéb

Makers' Market Budapest

Larus Étterem és Rendezvényközpont
2022. december 04. (vasárnap) 10:00 - 17:00

Helyszín:

Larus Étterem és Rendezvényközpont
1124 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 18/B

A tavalyi év végén indult Budapest legfrissebb design várása, a Makers’ Market, ahol a legszuperebb minőségű egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhatunk. Az idei karácsonyi szezonban három alkalommal is várnak a Makers’ kézműves alkotói, hogy biztosan senki ne maradjon ajándék nélkül!

A Makers’ Market egy év alatt a főváros legkedveltebb újkézműves vásárává vált, ahol hónaprólhónapra több ezer látogató bizonyítja, hogy egyre nagyobb az igény hazai alkotók helyi alapanyagokból, természetbarát gyártástechnológiák alkalmazásával előállított egyedi, fenntartható, kézzel készített termékei iránt és egyre többen választanak magyar design tárgyakat sorozatgyártásban készített tucat termékek helyett.

Idén karácsonykor a Makers’ Market a Fény Utcai Piacról ideiglenesen a Larus Rendezvényközpontba költözik, ahol három alkalommal, november 27-én, december 4-én és december 18-án várja több mint hatvan tervező nagyszerű alkotásaival a legszebb karácsonyi ajándékokra vadászó közönséget. A vásárok különlegessége, hogy a pultok mögött a látogatók személyesen a tárgyak
alkotóival találkozhatnak, akik szívesen mesélnek arról, hogyan születik egy-egy darab, mitől különlegesek ezek a termékek.