Egyéb

Mesélő Online - rendhagyó storytelling foglalkozás

Online nézhető ONLINE
2020. december 03. (csütörtök) 19:00

A MESÉLŐ egy storytelling foglalkozás. Egy olyan közösségi esemény, ahol a résztvevők egy adott témából inspirálódva oszthatnak meg egymással történeteket színházi játékok segítségével.
A Trafó Gondolat Generátor műhely MESÉLŐ - storytelling estje tavaly évad végi alkalmakhoz hasonlóan, most újra online térbe költözik. A MESÉLŐ Online tehát egy játék, amit egy időben, de mindenki otthonról teljesíthet.
December 3-án este 7-től különböző gondolatindító kérdéseket és játékokat kínálnak fel nektek egy zárt csoportban az ÜRESSÉG témájához kapcsolódóan. Ezek mentén emlékeket és történeteket idézhettek fel és oszthattok meg különböző formákban (írás, zene, kép, hangfelvétel, stb.),
Nem baj, ha fogalmad sincs, hogy mit tudnál mesélni, vagy soha nem jártál hasonló eseményen, hiszen ez még számunkra is újdonság! Próbáljátok meg közösen keresni különböző online nézőpontokat.
Kikkel?
Papp Katika drámapedagógussal és Nagy Emese drámainstruktorokkal.
A foglalkozás tervezésében közreműködött : Szepes Anna


A JELENTKEZÉS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT e-mailben a gondolatgenerator@trafo.hu címen, amin keresztül tartani tudjátok a kapcsolatot és elküldik a további tudnivalókat, ami a játékhoz szükséges.
Létszám: max 30 fő