Egyéb

Old Firenze küldetés

Budai Vár, Szentháromság tér
2021. december 29. (szerda) 16:00
Ár: 14900 Ft

Helyszín:

Budai Vár, Szentháromság tér
1014 Budapest, I. kerület, Szentháromság tér

1973. április 4-én hajnalban egy ismeretlen nő holttestére bukkantak a Várnegyedben. A nyomozásotok során szép lassan feltárul előttetek a hölgy múltja és titokzatos jelene, és kiderítitek, mi köze a hírhedt Old Firenze bárhoz, ki kívánhatta halálát, és mi volt a gyilkos eszköz.


A játékban 8 helyszínen kell különböző feladatokat megoldani, utolsó feladatként az utolsó helyszínen meg kell adni a titkos, 6 számjegyből álló küldetéskódot, és válaszolni kell 4 küldetéskérdésre.


Élő szereplős városi nyomozójáték, ahol játékmester segíti láthatóan vagy láthatatlanul nyomozásotokat. A nyomozáshoz szükséges eszközöket a játék idejére a helyszínen biztosítják a szervezők.


Körülbelül két órás program a történelmi Várnegyedben, összesen 2 km séta.
Nehézségi szint: 5/4


Az Old Firenze bar valóban létezett a 70-es években, és ha az öreg falak beszélni tudnának, biztosan sok, még a miénknél izgalmasabb történet is kiderülne. Mi csak inspirációként használtuk az ikonikus helyszínt, a történetet mi írtuk, szereplőink kitalált személyek, bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve. A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke.


A rejtély ára 14.900 Ft, maximum 5 vagy 6 fő részére ajánljuk.