Egyéb

Piacok Napja 2022

Deák tér
Erzsébet tér
2022. szeptember 18. (vasárnap) 11:00 - 19:00
Ingyenes

Helyszín:

Deák tér
1053 Budapest, V. kerület, Deák tér
Erzsébet tér
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér

Találkozzhattok újra a belváros szívében a PIACOK NAPJÁN, ahol az Erzsébet tér & Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik!
Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre, EGYÜTT, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!
Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - gardróbfrissítők ruhatára , hazai alkotók és designerek minőségi kincsei , DIY és vintage termék , kézműves gasztro-készítmények , természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok , zero waste és környezetbarát alternatívák stb...
Mindenből a LEGJOBB, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!
A vásár GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény!

A Piacok Napján szeretnék előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt céljuk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.