Egyéb

Rózsavölgyi Szalon: Mi jár a fejedben?

Online nézhető ONLINE
2020. december 05. (szombat) 18:00

Ullmann Mónika istenien főz, süt. És egészségesen táplálkozik. Azt azonban a Mi jár a fejedben? stábja (kivétel Józan László, aki minderről már tudott korábban) is csak a Mónikával készült interjú során tudta meg róla, hogy gyönyörűen kerámiázik. A korlátozások miatt egy közparkban téli pikniket rendezett Csiby Gergelynek és Józan Lászlónak, akivel a Táncórák című előadásban szerepel Ullmann Mónika. Erről is lesz szó a Rózsavölgyi Szalon Mi jár a fejedben? című most szombati (december 5.) online műsorában 18 órától. Játékos adás lesz - Mikuláskor. Király Dániel társasjátékozni hívja a műsorvezetőket, Eszes Valéria, az Eötvös József Gimnázium nagyszerű magyartanára kikérdezi Mikulás-tanból Csiby Gergely és Józan László nebulókat, Mérő László professzor pedig elmagyarázza, kik azok a játékos elmék, akiket izgalomba hoznak a játékok.
Tartsanak velük szombaton, 18 órától itt, a FB-oldalunkon és a YouTube-csatornájukon. Mi jár a fejedben? - teszik fel a kérdést a vendégeiknek immár a 3. adásunkban.


A két műsorvezető: Csiby Gergely és Józan László, aki a Táncórákban és az Idegenek a vonaton című előadásban is szerepel a színházukban. Operatőrnek beszállt a műsorba Józan László kiskutyája, Süti. Majd meglátják, hogyan.
A műsorban művészeikkel beszélgetnek, kisebb produkciókat is összehoznak, s minden adásban lesz egy 'plusz vendég' is, aki nem kötődik ezer szállal a színházukhoz, de a jelen helyzetünkben mégis valahogy velünk van. 


Szerkesztő: Karácsony Ágnes. Rendező: Dicső Dániel.