Egyéb

Sárkány-művek online

Online nézhető ONLINE
2020. május 16. (szombat) 10:00

Meseország királyának három lánya idegen helyen, egy sötét szobában ébred. Valaki alighanem sűrű álomszellőt bocsájtott rájuk, és – kapaszkodjatok meg! – elrabolta őket. Felfedezik, hogy Eleségfeleséggel együtt raboskodnak, aki bízik benne, hogy az ő Étel vitéze hamarosan kiszabadítja őt a fogságból. Bizonyára sejtitek, hogy az elrabló nem más, mint a sárkány. A lányok minden erejükkel, tudásukkal és ösztönös megérzésükkel azon vannak, hogy megtalálják a szabadulás kulcsát. A számos bábtechnikát felvonultató bábelőadás alapját sziporkázó fantáziájú mesék képezik, amelyek a Hősök és hősnők nevű, III–VII. osztályos gyerekeknek meghirdetett pályázatra érkeztek be.


Váróterem Projekt – Kolozsvári Puck Bábszínház
Rendező: Imecs-Magdó Levente
Dramaturg és zeneszerző: Bertóti Johanna
Bábtervező: Kürti Andrea
Jelmeztervező: Kupás Anna
Szereposztás: Csepei Zsolt, László Réka, Pál Emőke, Sebők Maya, Udvari Tímea
Technikus: Sipos Júlia
Plakátterv: Rend Orsolya


5 éves kortól ajánlott!


Házhoz jön a kolozsvári Puck Bábszínház. Ezen a héten is új előadásokkal jelentkeznek, amelyeket naponta kétszer fognak közvetíteni, 10.00 és 18.00 órától. 


Az előadások a WonderPuck Utcai Fesztivál Facebook-oldalán lesznek elérhetők, a fenti időpontokban. Ha valaki lemaradna a hétfői és szerdai közvetítésekről, az hétvégén bepótolhatja. További információt a bábszínház honlapján található.