Egyéb

Teremtsd újra Önmagad! - A motivációtól a tudományig

Online nézhető ONLINE
2020. június 13. (szombat) 09:00

INGYENES ONLINE KONFERENCIA! - Ahol az önfejlesztés és a tudomány találkozik!

Hogyan fogsz néhány év múlva visszagondolni a koronavírus okozta járványhelyzetre és az önkéntes karanténban töltött időszakra?
Képes voltál a lehetőséget felfedezni a válságban?
Fejlesztetted önmagad és a gondolkodásmódod?

Ha úgy érzed, hogy nem reagáltál megfelelően a változásokra és nem hoztad ki a helyzetből, illetve magadból a maximumot, akkor még most sem késő cselekedni!

Mi lenne, ha néhány év múlva úgy tekinthetnél vissza a jelenlegi periódusra mint Önmagad Újrateremtésének az időszakára? Minden változás, így természetesen az életed újrateremtése is önmagaddal kezdődik. Készen állsz rá, hogy belevágj?

A háttérben már hosszú hetek óta dolgozunk egy egészen kivételes programon, most pedig végre neked is elárulhatjuk, mivel is készültünk!

Nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint hogy összehozzuk az önfejlesztést a tudománnyal, és 12 hazai származású szakértővel karöltve feltárjuk az önfejlesztés új dimenzióját.

Velük találkozhatsz egy mélyinterjú keretében:
Dr. Máté Gábor, Dr. Daubner Béla, Böjte Csaba, Szőnyi Ferenc, Rakonczay Gábor, Rippel Feri, Kis Judit Judy, Szalay Ádám, Ernyey Béla, Gánti Bence, prof. Bókkon István, Balogh Ottó.

Június 13-án megrendezik a „Teremtsd újra Önmagad!” ingyenes online konferenciát, ahol olyan elgondolkodtató nézőpontokat, megközelítéseket, gondolatokat hallhatsz majd, amelyek segíthetnek másképp látni a jelenlegi, kialakult helyzetet, és újra lendületet venni, legyen szó a személyes életünkről, az emberi kapcsolatainkról vagy akár a hivatásunkról.

Ingyenes regisztráció: https://motimedia.hu/teremtsd-ujra-onmagad/

Mivel a legkönnyebben mások példájából tanulunk, mélyinterjút készítenek 12 ismert és elismert hazai szakértővel, kutatóval, tudóssal és olyan példaképekkel, akik hatalmas belső erőről tettek tanúbizonyságot életükkel! Ezekben a mélyinterjúkban többek között a hit, a tudomány, a pszichológia, a spiritualitás, a testi egészség, a mentális erő és az emberfeletti teljesítmények összefüggéseit, illetve titkait igyekeznek megfejteni és felfedni.

A konferencián a saját otthonod kényelméből, ráadásul teljesen INGYENESEN vehetsz részt. Tekintsd meg a részleteket és foglald le a helyed erre a linkre kattintva:
https://motimedia.hu/teremtsd-ujra-onmagad/